joi, 1 septembrie 2011

Sesiunea din toamna a bacaluareatului a debutat luni, 22 august

Cea de-a doua seiune a bacalaureatului din acest an a debutat luni, 22 august, cu proba orala la limba si literatura romana. La nivelul judetului Iasi, 3.400 de elevi au dorit sa-si mai incerce odata norocul la examenul maturitatii. Din acest total, doar 400 au participat la evaluarea de luni intrucat cei mai multi candidati s-au inscris pentru sustinerea probelor scrise, acolo unde in vara au picat.
Elevii care spera la o a doua sansa la bacalaureat in acest an au inceput de luni sa sustina probele orale. Cei mai multi spun ca au venit pregatiti in aceasta sesiune si cred ca acum vor obtine o nota de trecere.
Nu toti viseaza, insa, la facultate. O parte dintre absolventii liceului spera sa isi gaseasca un loc de munca in meseriile in care s-au calificat in perioada studiilor liceale.
Din totalul celor 3.400 de elevi ieseni care vor sustine bac-ul in aceasta perioada, doar 400 au fost reevaluati la proba orala de limba si literatura romana.
Pe data de 4 septembrie vor fi afisate primele rezultate si tot atunci vor putea depune contestatii cei nemultumiti de notele obtinute. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, vor fi afisate pe 7 septembrie.

Cuvinte cheie: bacalaureat, sesiune, romana, oral


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu