miercuri, 6 iulie 2011

Accident pe trecerea de pietoni

Seria neagra a accidentelor pe trecerea de pietoni continua in Iasi. O tanara de 19 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovita de o soferita care nu i-a acordat prioritate de trecere la intersectia cu strada Bacinschi din zona garii. Starea fetei este stabila, spun medicii. Mai sifonata parca a iesit conducatoarea auto, care va trebui sa raspunda in fata legii pentru accidentul pe care l-a provocat.

Accidentul s-a petrecut la intersectia cu strada Bacinschi din zona garii. Tanara de 19 ani traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal, povestesc martorii. A fost lovita insa din plin, de o soferita ce conducea un autoturism pe Soseaua Arcu catre Gara.

Aceiasi varianta au auzit-o politistii de la toti martorii. Pentru ca nu a incercat deloc sa franeze, dupa cum spun persoanele care au privit scena, oamenii legii s-au gandit ca soferita ar putea fi bauta. Rezultatul alcoolscopic a fost insa negativ.

Victima a primit ingrijiri de la un echipaj de ambulanta, dupa care a fost transportata in unitatea de primire a urgentelor de la spitalul sf spiridon.

Rana cea mai grava o avea in zona capului, motiv pentru care medicii de la camera de garda au decis sa o transfere pentru investigatii amanuntite la spitalul de neurochirurgie.

Cuvinte cheie: billa, accident, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu