joi, 1 decembrie 2011

ASA CEVA NU ATI MAI CITIT: Scrisoarea fetei violata de tata, o marturie tulburatoare

ASA CEVA NU ATI MAI CITIT: Scrisoarea fetei violata de tata, o marturie tulburatoare 7estbeta Vineri
25 Noiembrie 2011

Despre noi
Contact

Despre noi

Contact

Instal Construct General Adaugare bookmarkAbonare la fluxul RSS Agenda |Esential |Exclusiv |Metropola |Strada |Banii |International |Ultima ora |Educatie |Politica |Justitie |Inedit |Interviu |Analiza |Video 7 EST arrow Stiri arrow Esential  mondenarrow ViataReportajTehnologieMondenExpresso Virginitate de vanzare pe internet: himen artificial la 25 euro bucata Virginitate de vanzare pe internet: himen artificial la 25 euro bucataCu 600 de euro, fetele dornice pot redeveni virgine, in…  VIDEO INCENDIAR (+18): Acesta e motivul divortului lui Kim Kardashian? SANTIERUL PALAS, DECOR INEDIT PENTRU O COLECTIE NICHI - CRISTINA NICHITA Amy Winehouse era logodita in secret cu Reg TravissLa IasiLux TaxiImpact FMAlba ca ZapadaIulius Mall FacebookNissaInorasApollonia stangaCarettaSalina Bodyline monden Lautarul Cordunenilor s-a reprofilat: canta sub podurile din Londra pentru 100 de lire pe zi Lautarul Cordunenilor s-a reprofilat: canta sub podurile din Londra pentru 100 de lire pe ziLautarul Cordunenilor s-a mutat, cu tot cu acordeon, langa London…  Asasinul Ilincai Ganju si-a premeditat crima. Risca intre 15 si 25 de ani de puscarie Un spectacol planetar Honorius Prigoana trage de femei in cluburi sa le sarute [VIDEO] monden DELPHI a inaugurat, oficial, fabrica de la Miroslava DELPHI a inaugurat, oficial, fabrica de la MiroslavaDuminica dimineata premierul Emil Boc a participat la ceremonia de…  O varsta fara ghinion: 13 ani pentru Google Pe 6 iunie, Steve Jobs va prezenta noutatile Apple: Mac OS X Lion, iOS 5 si iCloud Microsoft ar putea plati 8 miliarde de dolari pentru Skype monden Gastile de romani ii jumulesc pe britanici, la "alba-neagra" chiar la ei acasa, pe podul peste Tamisa Gastile de romani ii jumulesc pe britanici, la Gastile de romani au ridicat escrocheria la rang de arta…  Botezatu are iubita din Italia Steve Jobs, in concediu din motive medicale Toyota dezvolta un nou motor electricmonden expreso titles. Primarul a primit o scrisoare in care este amenintat cu moartea
expreso titles. ASA CEVA NU ATI MAI CITIT: Scrisoarea fetei violata de tata, o marturie tulburatoare
expreso titles. In Iasi se va construi o noua biserica. Intra in text ca sa afli locatia lacasului sfant
expreso titles. Vasile Astarastoae a dat, din nou, ochii cu procurorii anticoruptie
expreso titles. Specialistii din Romania si Republica Moldova vor incerca, cu bani europeni, sa combata fenomenul abandonului scolar
expreso titles. Un iesean a ajuns la spital dupa ce a fost batut de amantul sotiei sale
 Tag Cloud Iasi Poli Iasi accident bani barbat bataie copii copil crima deces elevi femeie fotbal gripa porcina iesean incendiu meci monica columbeanu politie romania scandal sex spital studenti arrow AgendaEsentialExclusivMetropolaStradaBaniiInternationalUltima oraEducatiePoliticaJustitieIneditInterviuAnaliza ASA CEVA NU ATI MAI CITIT: Scrisoarea fetei violata de tata, o marturie tulburatoare Autor: Cristi Tanasa 24 Nov 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 131 voteaza! 12345

Un caz care trebuie dezbatut de toti romanii. Marturia unei victime neaparate de institutiile statului. Sapte pagini scrise de mana in care cosmarul este descris apoteotic. Procurorii n-o cred pe fata pentru ca l-a denuntat foarte tarziu pe tatal incestuos. Psihologii explica insa ca sindromul de stres post-traumatic te impiedica sa vorbesti, sa te revolti.

Monica are 17 ani si o minte zdruncinata. Din cauze evidente, i-am schimbat numele real. Are sufletul strivit, acest blocaj psihic nu poate fi inteles de nimeni daca nu este trait pe propria piele. Propriul tata a abuzat- o timp de doua luni, animalic. A tinut-o sub teroare, a lovit-o cu palmele, a amenintat-o si a continuat sa i se bage in pat.

Lucian Pop, bruta de 37 de ani, din Timisoara, a fost eliberat de procuroarea Nicoleta Ene, aceasta considerand ca nu s-a intamplat nimic grav, nimic in afara legii.

"As vrea sa nu ma mai trezesc niciodata"


In acest moment, avem un violator in libertate, care rade in nas romanilor putandu-le propune sa-i urmeze exemplul, si o tanara minora pangarita si cu sufletul sfaramat. "Ma simt murdara, nu mai stiu ce sa ma fac…", a scris tanara.

In urma cu doua seri, cand reporterul EVZ a rugat-o sa scrie, pentru a se elibera, avea privirea goala si era palida ca o stafie. Nu mai dormise de 72 de ore si nu se stie cati ani vor trece pana se va vindeca si va putea rade.

"As vrea sa dorm si sa nu ma mai trezesc niciodata. Imi amintesc ziua in care am plecat de la bunica, ce fericita eram, iar acum stau si plang. Imi aduc aminte cand radeam impreuna cu familia, mea iar acum o urasc."

Desi au mai avut loc audieri, decizia procurorului de caz, Nicoleta Ene, a ramas implacabila: violatorul ramane liber. Probele sunt insuficiente. La dosar exista denuntul din partea surorii sale, care a vazut ultimul act sexual dintre tata si fiica. Iar fata de 17 ani povesteste cum era violata de doua ori pe saptamana. Procurorul nu tine cont nici de antecedentele barbatului, o condamnare pentru furt calificat si o talharie, dupa cum afirma familia, pentru care Lucian Pop a stat dupa gratii. Nici de faptul ca a lasat gravida o fata de 17 ani cu care are un copil de un an si jumatate. Contactat telefonic, procurorul a refuzat orice dialog: "Va rog sa contactati purtatorul de cuvint al institutiei".

Persoane care discuta cazul o prezinta pe fata vinovata de cele intamplate. Vinovata ca a tacut. Psihologii explica tacerea fetei. Aceasta sufera un Sindrom de stres post traumatic (SSPT). Declansat dupa primul viol incestuos. Potrivit doctorului in psihologie Ana Muntean, profesor universitar, avem in fata fara dubii o victima a SSPT. "Pastrarea tacerii este tipic pentru sindromul de stres post tratumatic, care apare dupa primul viol, si se manifesta prin incapacitatea victimei de a cere ajutor. In mintea ei este spaima, neincredere, sentimentul lipsei de valoare, acela ca nici cei care prin lege ar trebui sa o protejeze nu o fac. SSPT care survine unui astfel de viol incestuos te scoate afara din randul lumii. In momentul in care ti se intampla una ca asta nu mai esti in stare sa te vezi ca si ceilalti din generatia ta. Dupa ce a fost violata de tata, victima are sentimentul ca e stigmatizata, ca e data afara din randul lumii", explica psihologul.

MARTURIA TULBURATOARE A UNEI FETE ABUZATE SEXUAL DE PROPRIUL TATA
"Este marti, este 22.11.2011, si stau sa ma gandesc la lucrurile care s-au intamplat de multe luni. Nu stiu cum am putut suporta atata timp, dar sper sa trec cat mai curand peste toate. Nu am mancat de 3 zile si ma simt aiurea. Chiar as vrea sa dorm si sa nu ma mai trezesc niciodata. Imi amintesc ziua in care am plecat de la bunica, ce fericita eram, iar acum stau si plang. Imi aduc aminte cand radeam impreuna cu familia mea, iar acum o urasc.

Am venit aici in Timisoara, in mai, la scoala
Totul a inceput dupa aproximativ 3 luni, tatal meu a inceput sa ma pipaie pe tot corpul fiind cu concubina lui in casa. Aceasta se intampla noaptea, dupa ce sotia adormea. El venea la mine in camera si se punea langa mine in pat cu pretextul ca avem de discutat despre scoala. Incepea sa ma sarute si sa ma pipaie pe sani, spate, picioare, gat aproape pe tot corpul, iar eu ii spuneam sa plece si sa ma lase pentru ca este tarziu, iar el insista. De cateva ori a intrat si concubina lui peste noi, iar el sarea din pat devenind agitat si nervos chiar ajungand sa o loveasca.
Dupa ce sotia lui a plecat din casa din cauza unor certuri - ea a plecat pe data de 5 septembrie - l-a lasat in grija mea pe fratiorul meu vitreg.

M-a luat de incheietura mainii si m-a pus langa el

Prima data a fost dupa data de 11.09.2011, dupa ce a venit matusa mea, nu imi amintesc exact ziua si data. Tatal meu mi-a spus sa merg sa il pun pe fratele meu la culcare. Era ora 22.00, iar fratele meu dormea impreuna cu tatal meu. L-am pus pe fratele meu in pat, iar eu langa el, fratele meu fiind intre mine si tatal meu. M-a luat de incheietura mainii si m-a pus langa el, a inceput sa ma sarute si sa ma pipaie pe tot corpul. Nu vorbea cu mine doar ma atingea pe partile intime ale corpului. Eram imbracata in pijama, mi-a dat pantalonii jos, m-a intors cu spatele la el si s-a intamplat actul in sine. Dupa ce s-a intamplat, mi-a spus ca daca voi spune ceva voi ajunge la casa copilului si eu si fratele meu, apoi a plecat sa fumeze in camera de zi. Eu am ramas plangand, apoi am plecat la baie sa fac dus. In momentul acela simteam ura pentru el, ma simteam murdara, goala pe dinauntru, practic ma simteam un nimic. Eram sigura ca nu isi va da seama nimeni.

Imi era foarte frica pentru ca era un om violent

A doua zi, seara, cand s-a intors de la serviciu, iar eu venisem de la scoala, era foarte calm. Se purta ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Nu am incercat sa vorbesc cu nimeni pentru ca imi era foarte frica, pentru ca era un om violent. Desi nu inteleg ce a fost in capul lui, dupa ce-a facut sex cu mine, fiica lui, speram din tot sufletul sa inceteze si sa ma lase in pace. S-a intamplat de sapte ori, nu imi amintesc date exacte. Singura mea liniste era ca intre timp se mutase la noi matusa, ceea ce imi dadea incredere ca nu va intra peste mine in cameraa. Mi-era frica chiar si cand se uita la mine pentru ca era un om foarte violent, dand in mine cu palmele. Ne-a prins odata ca ne-am ascuns de el, ca eu si concubina fumam, si ne-a luat la bataie pe amandoua, ne-a lovit cu palmele peste fata, eu cerandu-mi iertare si promitand ca nu voi mai fuma. A continuat sa ma loveasca.

Nu are dreptul sa fie tatal meu dupa ceea ce a facut

In noaptea cand m-a lovit prima data, eram atat de ingrozita ca mi se intampla ceva dupa ce mi-a facut tatal meu. Am incercat sa il resping prin gesturi, pentru ca imi era imposibil sa vorbesc, imi era atat de frica incat nu imi ieseau cuvintele pe gura, am incercat sa il imping, sa ma dau jos din pat, m-a tras inapoi, la oricine m-as fi putut gandi ca ar putea face asta, dar nu la tata. Nu mai pot sa ii spun tata pentru ca nu are dreptul sa fie tatal meu dupa ceea ce a facut. Saptamana trecuta, si-a luat liber de la serviciu cateva zile ca sa faca actele de custodie fratelui meu. Era ora 22.00 (marti, 15.11.2011), eu eram cu fratele meu, il puneam sa doarma. A inceput sa ma pipaie pe tot corpul si sa ma sarute (dupa ce m-a luat de incheietura mainii si m-a pus langa el, cu spatele la el) pe gura, pe spate. Era imbracat in slip si in tricou, iar eu in pijama. Asta se intampla in camera lui, unde il culcam in fiecare noapte pe fratele meu. Nici de data asta n-a spus nimic. M-am smucit, dar nu am reusit sa scap. Si de data aceasta actul sexual s-a consumat tot pe la spate. Din pozitia in care stateam in pat, in momentul in care matusa mea a deschis usa dormitorului, am vazut-o. Mi-am dat seama ca vede si intelege ce se intampla cu mine si am stiut ca ea este salvarea mea. In momentul respectiv, tata era bagat cu capul in spatele meu asa ca nu a vazut-o.

Dupa ce a plecat la serviciu, am sunat la 112

Prima discutie cu matusa mea a fost sambata seara. In living stateau matusa mea si un verisor. Gandindu-ma ca tatal meu ar putea sa ma violeze am plecat sa stau cu ei. Mi-am facut un ceai. A fost un schimb de replici pornind de la faptul cu nu mai avem zahar, iar matusa mea mi-a zis ceva de genul: "Tu il acoperi cel mai mult si n-ar tebui sa taci". In momentul acela m-am schimbat la fata, aveam confirmarea ca intelesese, ca in noaptea de marti vazuse cum tatal meu ma viola. M-a intrebat: "E adevarat?", iar eu i-am spus ca da, iar ea a spus ca trebuie sa facem ceva ca sa il oprim stiind ca imi este mult prea frica de el ca sa merg singura la politie. Duminica dimineata, dupa ce tata aplecat la serviciu, am sunat la 112.

Nu mai este tatal meu

Chiar daca m-a violat din septembrie, de 7 ori, pana acum niciodata nu a deschis subiectul ca sa vorbeasca cu mine despre ceea ce imi facea noaptea. De cateva ori a folosit prezervativ, dar nu de fiecare data. Tot timpul am sperat sa nu raman gravida. De cand am inceput scoala la Timisoara, stia tot timpul ce fac, unde sunt, cand sunt, daca intarziam 10 minute, ma suna. A avut grija sa nu am credit la telefon, astfel ca nu am putut sa o sun pe mama. Fiind intr-un colectiv nou, nu mi-am facut nicio prietena buna cu care sa pot vorbi despre asta. Imi era frica de amenintarea lui ca, daca se afla ca traieste cu mine, voi ajunge la Casa Copilului. Tot ce puteam sa fac era sa sper ca isi va da seama cineva si ma va salva, pentru ca, probabil, ar fi continuat la nesfarsit. As vrea sa i se intample si lui acelasi lucru, sa vada cum este. Sa inteleaga cat rau a facut. Vreau sa stea cat mai departe de mine, nu mai este tatal meu.

(sursa: www.evz.ro)

Galerie Media Back More   Cuvinte cheie: minora, scrisoare, viol

sus Adauga Comentariu Nume si prenume *
Adresa de e-mail *
Mesajul tau *
Cod de securitate *


 

Stiri similare Un tanar din Vaslui a fost retinut in timp ce incerca sa scoata din tara o minoraSOCANT! O fata de 17 ani, biciuita in plina strada! [VIDEO]Actrita minora din Slumdog Millionaire, la un pas de a fi vanduta de propriul tata O minora a fost prinsa de politisti dupa ce a furat de la gatul unei femei un lantisorBatranul de 86 de ani care a lasat insarcinata o fata de 11, verificat daca mai "poate"Una din minorele disparute, gasita la iubitul ei in BuzauO minora de 14 ani sustine ca a fost violata de unchiul sau!La numai 16 ani s-a sinucis pentru profesorul de matematicaFiica lui Geoana, dezbracata pe Internet [FOTO]La numai 13 ani, experta in furtul din buzunareDan Balan a dezvirginat o eleva minora? [FOTO] video stiri Samsung Galaxy S II face caterinca de iPhone 4S Samsung Galaxy S II face caterinca de iPhone 4S Samsung Galaxy S II face caterinca de iPhone 4S Vezi video Noul videoclip Vunk&Antonia Noul videoclip Vunk&Antonia Noul videoclip Vunk&Antonia Vezi video Cat de sexy este Irina Shayk! Cat de sexy este Irina Shayk! Cat de sexy este Irina Shayk! Vezi video Mega Video: Vocea Olandei Mega Video: Vocea Olandei Mega Video: Vocea Olandei Vezi video Gol uluitor marcat de Falcao la futsal Gol uluitor marcat de Falcao la futsal Gol uluitor marcat de Falcao la futsal Vezi video SUPER VIDEO: evolutia jocurilor de fotbal pe calculator SUPER VIDEO: evolutia jocurilor de fotbal pe calculator SUPER VIDEO: evolutia jocurilor de fotbal pe calculator Vezi video

Deputatii au dat liber la eutanasierea maidanezilor. Esti de acord?

Maidanezii pot fi eutanasiati la decizia administratiei locale, dupa consultarea cetatenilor. Da
Nu
Ma mai gandesc
 

arrow Alta categorieLiga ISport International UPA l-a premiat pe luptatorul iesean, Catalin Morosanu UPA l-a premiat pe luptatorul iesean, Catalin Morosanu
Catalin Morosanu, studentul Universitatii ”Petre Andrei” din Iasi, care sambata…Povestea cutremuratoare a lui Paul Gascoine Povestea cutremuratoare a lui Paul Gascoine
Paul Gascoine a vorbit deschis despre ultima perioada din viata…Fotbalistii englezi, trimisi la Auschwitz Fotbalistii englezi, trimisi la Auschwitz
Selectionerul italian al reprezentativei Albionului va merge la vara in…Capat de linie! Legia - Rapid 3-1! Giulestenii, OUT din Europa League Capat de linie! Legia - Rapid 3-1! Giulestenii, OUT din Europa League
Aventura europeana a Rapidului s-a oprit la Varsovia, unde elevii…Vaslui - Sporting 1-0 si oamenii lui Hizo viseaza la calificare! Vaslui - Sporting 1-0 si oamenii lui Hizo viseaza la calificare!
Denis Zmeu a reusit aseara un gol de care isi…HAI LA MECIUL VASLUI - SPORTING! HAI LA MECIUL VASLUI - SPORTING!
Te trimitem la meciul Vaslui – Sporting!Poti castiga un… Anunturi gratuite Iasi ?   nicolina- rond vechi, apartament 3 camere, 82mp ?   Ultramodern 2 c d tg. cucu - podul de fier ?   Casa dancu ?   Opel Corsa B 1997 ?   aparat foto fujifilm JV110 ?   Dvd player portabil avs, tv incorporat ?   1 camera libera din 3 nicolina 100 euro ?   Vila Horpaz terra stiri dr euro euro Grade CelsiusTemperatura acumTemperatura acumIasi arad bacau botosani braila brasov bucuresti buzau calafat calarasi campina caransebes ceahlau toaca cluj-napoca constanta constanta craiova focsani galati gheorgheni giurgiu iasi oradea petrosani pitesti ploiesti prundu rimnicu vilcea satu mare sibiu slatina slobozia sulina talmaciu timisoara tirgoviste vf. omu Stare vremeVineri Sambataastazimainetemperaturi astaziGrade Celsiustemperaturi maineGrade Celsius StiriAgenda, Esential, Exclusiv, Metropola, Strada, Banii, Ultima ora, Educatie, Politica, Inedit, International, Interviu, Justitie, Analiza, MondenReportaj, Viata, Tehnologie, Expresso, Monden, SportLiga I, Sport International, Alta categorie, home none Harta Site Uzabilitate Confidentialitate 7est Ajutor Cariere Reclamatii Publicitate Despre 7est Contactati-ne none Trustul Media 7est Romania © 2008
Toate drepturile rezervate, toate materialele prezentate pe acest site sunt protejate conform legilor in vigoare runner=new PeriodicalExecuter(function(pe) { layout.run();}, 5); replaceRadios();

View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu