joi, 1 decembrie 2011

[UPDATE] DRAMATIC: fiica de 14 ani a Elenei Cotea, sef la Vama Iasi, s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Sf. Lazar

Fiica Elenei Cotea, directorul adjunct al Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale, a incercat sa-si ia viata, din cauza unor note mici la chimie. Tanara de 14 ani este o fata linistita, cu bun simt, care se mandrea cu note mari. Cel putin asta povestesc vecinii familiei Cotea. Oamenii cred ca adolescentei,eleva la liceul de Informatica, i-a fost rusine de notele de 3 pe care le avea si nu a suportat reprosurile parintilor. S-a aruncat de la balconul apartamentului in care locuiesc, de la etajul 3, iar acum este internata la Spitalul de Pediatrie.


O fata cuminte si sensibila, muncitoare, prima printre colegi cand vine vorba de invatatura. Asa o descriu prietenii si vecinii pe Andra, fiica Elenei Cotea, directoarea adjuncta a Vamii Iasi.

Cuvintele de lauda ale cunoscutilor s-au dovedit a fi o povara pentru ea. Luase doua note de 3 la chimie, iar rusinea fata de colegi si parinti i-a luat parca mintile- a profitat ca este singura acasa si s-a aruncat de la balcon. Bufnitura puternica care s-a auzit in momentul in care s-a prabusit pe cimentul rece i-a scos pe vecini din case.


Un echipaj smurd a gonit spre blocul pe de strada Lazar si i-a acordat primele ingrijiri. Copila era constienta si coerenta- chiar le-a marturisit medicilor ca si-a dorit moartea din cauza notelor mici.

Imediat dupa ce au dat alarma la 112, vecinii le-au dat vestea neagra si parintilor. Mama tinerei a fugit intr-un suflet spre spital, unde o asteptau si politistii care anchetaza cazul. Elena Cotea, vizibil afectata, nu a reusit sa le dea prea multe informatii oamenilor legii.

Apropiatii familiei Cotea povestesc ca mama si fiica pareau a fi mai degraba surori, iar asta pentru ca aveau o relatie deschisa iar adolescentei i se faceau toate mofturile. Parintii ii cereau, in schimb, sa isi vada de carte indiferent de materie. Din aceasta cauza problemele pe care le avea la chimie erau sa o
bage in mormant. Starea ei este grava, dar are sanse de supravietuire. Medicii asteapta insa rezultatele tuturor analizelor, ca sa fie siguri ca nu are leziuni sau sangerare interna. 

Cuvinte cheie: vama, elan cotea, tanara, bloc, etaj, smurd


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu