luni, 28 februarie 2011

250 de copii au vizitat, luni, sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta

Autor: Ana Oleinic 28 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 21 voteaza! 12345

Pompierii au sarbatorit implinirea a 78 de ani de la infiintarea Protectiei Civile in Romania. Conceputul de protectie civila inseamna, practic, atributiile angajatilor isu de identificare a riscurilor si prevenirea populatiei. Cu acesta ocazie, la sediul inspectoratului pentru situatii de urgenta si la subunitati, a fost organizata Ziua Portilor Deschise.

250 de copii au mers, luni, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Micutii au stat de vorba cu pompierii, au vazut cum arata o masina de interventie, cum se alimenteaza cu apa si chiar s-au putut urca in autospeciale.

Elevii au ascultat prezentarea pompierilor, apoi au pus intrebari.

Ziua portilor deschise a fost organizata la sediul ISU si la subunitati, cu ocazia implinirii a 78 de ani de la infiintarea protectiei civile in romania. Copiii prezenti la manifestari le-au oferit pompierilor cate un martisor si le-au urat o primavara frumoasa, fara evenimente.


Protectia Civila este o componenta care cuprinde un complex de masuri pentru ocrotirea populatiei si a bunurilor materiale in caz de razboi, calamitati sau catastrofe.

 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu