luni, 28 februarie 2011

Cinci tineri au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au consumat etnobotanice

Autor: Ana Oleinic 28 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 26 voteaza! 12345

Nu mai aveam aer, ma durea tot pe interior, simteam ca explodez, si ma mai facea sa fiu si violent. Este marturia cutremuratoare a unui tanar de 26 de ani, care a ajuns la camera de garda dupa ce a consumat etnobotanice. Dupa aparitia pet shop urilor, care in realitate sunt tot weed shop-uri, numarul acestor pacienti a inceput, din nou, sa creasca.

Cinci tineri, dintre care patru minori, au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, dupa ce au fumat ierburile otravitoare. Reactile adverse pe care le au dupa ce fumeaza etnobotenicele sunt groznice. O recunosc si ei, dar spun ca s-au lasat ademeniti si acum au devenit dependenti.

Medicii inca se minuneaza cand aud astfel de marturii. Nu isi explica ce pot contine aceste substante, de pacientii ajung la spital cu simptome din ce in ce mai grave.

Dupa cum a recunoscut si tanarul din imagine, ierburile te innebunesc. Nu de putine ori doctorii au fost nevoiti sa transfere astfel de pacienti la spitalul de psihiatrie.

Lupta autoritatilor cu proprietarii magazinelor de vise pare, la momentul actual, una fara sfarsit. Se fac propuneri legislative pentru interzicerea lor, insa consumatorii le gasesc pe internet, sau, mai nou, in magazinele ce poarta denumirea de pet shop si au afisat mesajul de "hrana pentru animale". Politistii au descins luni in astfel de magazine, in cartierele Nicolina, Tatarasi, Alexandru, Tudor Vladimirescu si Copou. Si protectia consumatorului pregateste o actiune ampla de control. Intre timp insa, numarul persoanelor care ajung la spital creste de la o zi la alta.

 

Cuvinte cheie: pet shop, etnobotanice, iasi



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu