luni, 28 februarie 2011

Un barbat s-a aruncat de la etajul IV al Spitalului de Neurochirurgie

Autor: Ana Oleinic 23 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 185 voteaza! 12345

Un barbat de 43 de ani s-a aruncat in gol de la etajul 4 al spitalului de Neurochirurgie, Era internat acolo de cateva zile, cu diagnosticul de atrofie cerebrala. Marti seara si-a iesit din minti cand a vazut ca sotia nu ii raspunde la telefon si, sub privirile ingrozite ale bolnavilor din salon, a spart geamul cu un extinctor si s-a aruncat. Starea lui este critica.

Ora 23. Spitalul de Neurochirurgie. Medicii de la camera de garda ies in curtea spitalului, alertati de o bubuitura puternica. Pe jos zacea inconstient un barbat imbracat in pijamale. Si-au dat seama rapid ca este un pacient.


Inainte sa se arunce le-a spus celor din salon ca sotia l-a parasit si i-a luat si banii. Incerca de o ora sa o sune, dar femeia nu raspundea la telefon.

A fost dus rapid in unitatea de primire a urgentelor, i s-au facut analize si radiografii, apoi a fost transferat la spitalul de urgente, pentru ca avea mai multe fracturi deschise si fata zdrobita.

Medicii spun ca are sanse minime de supravietuire. In cadrul spitalului de neurochirurgie s-a demarat o ancheta interna. Barbatul de 43 de ani era consumator cronic de bauturi alcoolice si era internat cu diagnosticul de atrofie cerebrala. Adica, avea creierul facut praf din cauza alcoolului si probabil acesta este si motivul pentru care s-a enervat atat de tare si s-a aruncat in gol de la o inaltime de 15 m.
 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu