luni, 28 februarie 2011

Puiu Mironescu mai ramane internat cateva zile la spitalul de Urgente

Autor: Ana Oleinic 21 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 219 voteaza! 12345

Interlopul internat la spitalul de urgente din Iasi nu este inca pregatit pentru o noua interventie chirurgicala. Saptamana trecuta, Puiu Mironescu a fost suspus unei operatii de sapte ore, in care medicii i-au rezolvat fracturile de la maini si picioare. Specialistii de la neurochirurgie au hotarat ca trebuie sa mai ramana sub
supravegherea ortopezilor cateva zile, deoarece rana de la cap mai poate astepta.

Puiu Mironescu a ajuns la Iasi dupa ce a primit o bataie sora cu moartea de la patru indivizi, care l-au lasat prabusit intr-o balta de sange. Avea fracturi la ambele maini si picioare, si a avut nevoie de o operatie de sapte ore, in care au lucrat la foc continuu 16 persoane.

Inca de la inceput, Puiu Mironescu a fost dus la spitalul de neurochirurgie, pentru o fractura craniana. Specialistii au hotarat ca este insa mai importanta operatia la maini si picioare si au hotarat sa o mai amane pe cea pentru rezolvarea fracturei craniene.

Specialistii i-au facut un computer tomograf si au vazut ca nu sunt probleme, asa ca au stabilit sa nu-l transfere inapoi la Spitalul de Neurochirurgie. Va mai ramane cateva zile la spitalul de urgente, iar operatia se va face, cel mai probabil, la sfarsitul saptamanii.
 

Cuvinte cheie: puiu mironescu, neurochirurgie, iasi, spital de urgente



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu