luni, 28 februarie 2011

Barbatul care ameninta trecatorii pe strada cu un topor s-a ales cu dosar penal

Autor: Ana Oleinic 23 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 151 voteaza! 12345

Barbatul care a facut scandal in strada in timp ce flutura in aer un topor a fost dus marti seara la spitalul de psihiatrie. Inainte de asta, politistii au deschis pe numele lui dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de port ilegal de arma alba si ultraj contra bunelor moravuri.

Marti dupa amiaza, barbatul de 33 de ani, a plecat, impreuna cu un prieten, la un magazin din Dacia sa-si cumpere tigari la promotie. Acolo s-a enervat pentru ca o persoana s-a bagat in fata lui la rand si nu a mai fost decat un pas pana a facut o criza de nervi. Trece printr-un divort si e cam abatut de cateva zile, spun
prietenii lui, dar niciodata nu a mai facut scandal ca acum. S-a dus acasa si a iesit pe strada, urland, cu un topor in mana.

Oamenii care treceau pe strada l-au vazut si s-au ascuns in magazine si scari de bloc, de frica sa nu ii loveasca cu toporul, care avea o lama de aproape 11 cm.

Barbatul era baut si in sectia de politie a devenit, din nou agitat. Pentru ca nu au reusit sa se inteleaga cu el, oamenii legii au hotarat sa-l duca la spitalul de psihiatrie.

Barbatul risca pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni pana la 2 ani.



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu