luni, 28 februarie 2011

Mort in grajd

Autor: Ana Oleinic 23 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 145 voteaza! 12345

A intrat in grajd, sa hraneasca animalele, si nu a mai iesit viu de acolo. Vorbim despre un barbat de 33 de ani, din Sendreni, care a fost gasit fara suflare in adapostul animalelor. Rudele spun ca avea probleme de sanatate si ca e posbil sa fi facut o criza, iar animalele sa se fi speriat si sa-l fi lovit. Medicii legisti vor stabili insa cauza exact a mortii barbatului.

Barbatul locuia de zece ani in mediul rural, impreuna cu bunicii sai. Era un baiat linistit, care iubea animalele. Asa ca, spun vecinii, este exclus sa fi fost lovit de ele fara motiv.

Ca in fiecare zi, barbatul a intrat in grajd sa hraneasca animalele. Nimeni nu stie cu exactitate ce s-a intamplat acolo. Cand a vazut ca nu se mai intoarce, bunicul s-a dus sa vada de ce intarzie. Batranul a ramas paralizat de teama cand a intrat in grajd si si-a gasit nepotul fara suflare.

Trupul barbatului a fost dus la institutul de medicina legala.  Medicii legisti ii vor ajuta pe anchetatori sa desluseasca misterul mortii barbatului de 33 de ani.



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu