luni, 28 februarie 2011

Ajutati-l pe Marian

Autor: Ana Oleinic 21 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 159 voteaza! 12345

Familia unui preot din Iasi este pusa la mare incercare. Marian, un bebelus de zece luni, sufera de o boala cumplita: leucemie congenitala. Medicii credeau ca nu mai are de trait decat zece zile in momentul in care l-au diagnosticat. Au trecut 9 luni de atunci. O minune, cred specialistii. Iar starea lui este buna. Numai ca are nevoie de un transplant care costa 140.000 de euro. Bani pe care familia nu ii are.

La nastere, Marian parea un baietel normal, fericit si, mai ales, sanatos. Dupa o luna insa, era mereu palid si agitat, iar parintii erau ingrijorati si pentru ca refuza sa manance. Ziua in care l-au dus la control s-a dovedit a fi cea mai neagra din viata lor.

Medicii le-au spus ca mai are de trait zece zile. Vestea a picat ca un trasnet peste parintii micutului. Tatal, preot la o biserica din Zanea, a inceput sa-l impartaseasca zilnic si sa se roage, in timpul slujbelor pe care le tine la biserica, pentru fiul lui.

Marian a inceput imediat sa faca chimioterapie, transfuzii de sange si punctii lombare. Tratamente grele de indurat si pentru un adult, dar pentru un bebels de numai o luna.

Ruga catre Dumnezeu l-a tinut in viata, cred parintii lui Marian. Este singurul copil din tara diagnosticat cu leucemie congenitala care a supravietuit.

Boala se poate agrava insa oricand. Ca sa scape complet, are nevoie de un transplant, care la noi in tara nu se face. Medicii i-au directionat spre o clinica din Italia, care poate prelua cazul. Costul acestui transplant este de 110.000 euro, la care se adauga costul cautarii unui donator in registru, care variaza intre 10.000
si 20.000 de euro. O suma imensa, pe care familia nu si-o poate permite. De aceea, fac un apel catre toti oamenii cu posibilitati financiare care ar putea sa-i ajute. Orice leu este binevenit.

Donatii:
Banca: BRD Iasi - Str. Manta Rosie
IBAN: RO53 BRDE 240SV 65357502400 - RON
Titular: Grierosu Vasile
 

 

 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu