luni, 28 februarie 2011

Cuprins de remuscari, un barbat s-a aruncat de pe bloc

Autor: Ana Oleinic 25 Feb 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 198 voteaza! 12345

Macinat de remuscari, un iesean de 52 de ani s-a aruncat de pe un bloc. A ramas fara loc de munca si se temea ca o sa fie arestat. In urma cu cateva luni, a produs un accident rutier si a fugit de la fata locului. A fost insa identificat de politisti si i s-a suspendat permisul de conducere. Gandul ca si-ar putea petrece urmatorii ani in spatele gratiilor l-a doborat psihic. O ora s-au chinuit medicii sa-i reporneasca inima. Eforturile au fost, insa, zadarnice.

Doi vecini l-au vazut pe barbatul de 52 de ani suit pe bloc. Dupa cum statea pe margine, si-au dat seama ca vrea sa se arunce. In zadar au incercat sa-l convinga sa nu faca vreo prostie si sa coboare. Fara sa scoata vreun cuvant, ieseanul a facut ultimul pas din viata.

Rudele au privit ingrozite cum medicii de la smurd au incercat sa-i reporneasca inima.

In luna noiembrie a anului trecut, barbatul a calcat un pieton, si apoi si-a vazut linistit de drum. a doua zi a incercat sa stearga orice urma a accidentului: s-a dus intr-un service auto si a cerut sa-i fie reparata masina. Adam Cojocariu era sofer profesionist si, pentru ca a ramas fara permis, a ramas si fara loc de munca. De atunci, spun apropiatii, era mai abatut.


Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la institutul de medicina legala. Familia indurerarata se pregateste acum de inmormantare.
 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu