vineri, 15 aprilie 2011

Accident pe Bucium

Autor: Ana Oleinic 13 Apr 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 129 voteaza! 12345

Doi barbati din Vaslui si-au vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de doi copaci, apoi s-a rasturnat. Persoanele care au vazut teribilul accident povestesc ca soferul gonea pe drumul acoperit cu apa si cred ca este o minune ca a scapat doar cu cateva zgarieturi.

Ploaia si viteza. Asta a dus la producerea accidentului rutier. Cel putin asta cred politistii, in urma discutiilor pe care le-au avut cu martorii. Oamenii povestesc ca soferul masinii venea dinspre Vaslui, cu viteza.

In zona Bucium, imediat dupa o curba, soferul a pierdut controlul masinii, s-a izbit de doi copaci, apoi s-a rasturnat. Atat el, cat si persoana care il insotea au ramas incarcerati in masina. Cativa muncitori care lucrau la o gospodarie din zona au sarit in ajutorul lor. Cand a fost scos din masina, conducatorul auto le-a
spus oamenilor ca i-a taiat calea o alta masina si cand a incercat sa o evite, a derapat din cauza drumului alunecos.

La fata locului au ajuns in cateva minute echipaje de descarcerare, smurd, ambulanta si politie. Masina a fost avariat grav dar pasagerii au scapat teferi: au doar cateva leziuni, care nu le pun viata in pericol.

Barbatii au fost transportati la spital, pentru mai multe investigatii. Dupa ce va fi examinat de medici, soferul va trebui sa dea explicatii in fata politistilor.
 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu