marți, 12 aprilie 2011

[FOTO] Doi politisti ieseni au batut mar un barbat. Au fost opriti de abia dupa ce s-au tras focuri de arma.Sefii IPJ ancheteaza cazul

Autor: Ana Oleinic 09 Apr 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 409 voteaza! 12345

UPDATE

Sorin Enache, unul dintre politistii implicati in scandal, a refuzat sa comenteze incidentul. In urma bataii in care a fost implicat, s-a ales cu zgarieturi pe intreaga fata. "Zgarieturile le am de la fotbal. Pentru mai multe detalii luati legatura cu biroul de presa", a spus, sec, Enache.

"Cei doi barbati sunt intr-adevar politisti. Se fac cercetari in acest caz", a spus Lucian Mursa, seful Politiei Municipiului Iasi vineri noapte, dupa sedinta in care s-a discutat despre isprava celor doi politisti.

................................................

 Doi politisti din Iasi au intrat in atentia sefilor IPJ dupa ce, cu mintea intunecata de alcool, au creeat un scandal monstru si i-au tras o bataie sora cu moartea unui barbat de 52 de ani. Cei doi politisti, impreuna cu un prieten, au mers intr-un bar si s-au cinstit timp de cateva ore. La sfarsit, au refuzat sa plateasca nota de plata invocand faptul ca sunt politisti. Tupeul fantastic nu a impresionat-o insa pe chelnerita.

 

Dupa ce au iesit din bar, cei doi barbati, care nu ar trebui sa nu fie mai presus de lege, au batut un barbat pana l-au lasat lat in strada. Au plecat apoi acasa, cu o masina. Sofer era prietenul lor, care bause la fel de mult ca ei. Ghinionul lor a fost ca au fost trasi pe dreapta de o patrula de politisti. Soferul s-a speriat, insa, si a gonit. A fost oprit doar dupa ce s-au tras focuri de arma.

Sefii IPJ au stat vineri seara pana aproape de miezul noptii in sedinta, vorbind despre acest caz.

Imagini cu cei doi politisti si marturisiri socante despre intregul scandal aflati la stirile Iasi TV Life de luni, de la orele 19.00!

 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu