miercuri, 13 aprilie 2011

Cadrele medicale se plang ca in loc sa-si trateze pacientii, stau si completeaza acte

Autor: Ana Oleinic 06 Apr 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 117 voteaza! 12345

Sunt zile in care nu avem nici macar hartie igienica! De acest lucru se plang angajatii fostului institut de gastroenterologie si al spitalului sf ioan. De cand cele 2 unitatile medicale au fost comasate cu spitalul sf spiridon, cadrele medicale au intampinat mari greutati: ba nu au medicamente sau materiale sanitare, ba nu reusesc sa-si trateze pacientii pentru ca nu primesc analizele la timp sau au de completat acte.

Angajatii fostului institutut de gastroenterologie spun ca reorganizarea spitalelor le-a distrus unitatea sanitara. In primul rand, pacientii sunt acum nevoiti sa plateasca taxa de internare. 20 de lei. Pe langa faptul ca trebuie sa scoata din buzunar acesti bani, mai trebuie sa stea si cateva ore la coada. Indiferent de
cat de bolnavi sunt. Iar acest lucru nu se intampla niciodata inaintea comasarii. O confirma chiar pacientii.

Din unitatea medicala lipsesc materiale sanitare si produse de curatenie.

Cadrele medicale mai spun ca au ajuns sa se ocupe mai mult de birocratie, si nu de pacienti.

Aceleasi nemultumiri au fost semnalate si de angajatii de la fostul spitalul sfantul ioan, acum sectie exterioara a spitalului sfantul spiridon.

Reprezentantii spitalului sf spiridon se mai apara spunand ca au cumparat medicamente si materiale sanitare de fiecare data cand au primit un referat de la sectiile exterioare.

 

 

Cuvinte cheie: igh, iasi, sf spiridon



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu