marți, 12 aprilie 2011

Vantul face ravagii

Autor: Ana Oleinic 08 Apr 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 107 voteaza! 12345

Rafalele puternice de vant au daramat vineri un copac la intersectia dintre strazile Vasile Pogor si Nicolae Gane. Copacul a cazut peste o masina si peste gardul unei locuinte. Proprietara casei a ramas blocata mai bine de o ora, pana pompierii au reusit sa-l ridice.

Incidentul s-a petrecut vineri, la intersectia dintre strazile Vasile Pogor si Nicolae Gane, in jurul orei 11. Oamenii care locuiesc in zona au tras o sperietura sora cu moartea.


La fata locului s-au deplasat echipe de la isu, eon si primarie. Oamenii au iesit nemultumiti din casa nu pentru ca au ramas fara curent atunci cand copacul s-a prabusit peste firele de inalta tensiune, ci pentru faptul ca au atras atentia autoritatilor de nenumarate ori ca se poate intampla o tragedie din cauza copacilor din zona.

Masina peste care au cazut cateva crengi nu a fost avariata puternic. Problema a fost ca o batrana a ramas blocata in casa. Copacul a cazut peste gardul locuintei si a blocat accesul in curte.

Iesenii sunt indignati si pentru faptul ca nu e prima oara cand in Iasi se intampla un astfel de incident. Anul trecut, cinci adolescenti au fost raniti dupa ce un copac a cazut peste ei in Parcul Copou.
 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu