miercuri, 13 aprilie 2011

Mita la Spitalul de Neurochirurgie

Autor: Ana Oleinic 06 Apr 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 186 voteaza! 12345

Doua concursuri pentru angajari de asistente medicale si personal auxiliar, organizate la spitalul de neurochirurgie, sunt suspectate a fi fost aranjate. Unii dintre membrii comisiilor de angajare sunt banuiti ca ar fi primit intre 1.000 si 1.500 de euro pentru a-i favoriza pe anumiti candidati. Ancheta este inca in curs de
desfasurare.

Politistii de la directia generala anticoruptie au primit un pont, in cursul lunii trecute, cum ca anumiti membrii ai comisiei care se ocupa de angajarile de la spitalul de neurochirurgie au primit mita de la cativa candidati. Aspirantii la un post in cadrul unitatii medicale plateau chiar si cate 1500 de euro, pentru a fi cu un pas inainte fata de ceilalti candidati.

Anchetatorii au ridicat de la spital mai multe documente referitoare la concurs. Mai mult, procurorii spun ca au extins cercetarile si in cazul altui concurs organizat de unitatea medicala in toamna anului trecut.

Membrii comisiei sunt cercetati pentru luare de mita si trafic de influenta. Se pare ca dovezile importiva lor sunt solide, existand chiar si niste inregistrati telefonice care ii invinovateste.
 

Cuvinte cheie: neurochirurgie, dga iasi, mita



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu