vineri, 15 aprilie 2011

Femei de succes la UPA

Autor: Otilia Ciocan 13 Apr 2011 Comentarii: 1 Vizualizari: 125 voteaza! 12345

Cu toate ca imaginea femeii de succes nu este foarte bine conturata in Romania, organizatorii seminarului gazduit de Universitatea "Petre Andrei" din Iasi si-au propus sa elimine barierele mentalitatii din tara noastra. Astfel, au fost invitate 5 femei care au cunoscut gloria in domeniile lor, printre care: Maia Morgenster sau amabsadoarea Olandei la Bucuresti, Excelenta Sa, Tanya van Gool. Prin prisma exprientei de viata si a cunostintelor dobandite in spatiul diplomatic, Excelenta Sa, Tanya van Gool a dezvaluit cheis succesului sau. In cadrul seminarului, auditoriul a mai aflat si povestile de succes ale managerului regional Piraeus Bank, Carmen Chidovat, a decanului Facultatii de Medicina si Farmacie "Grigore T.Popa",
precum si a femeii de afaceri Lucy Glaser. De asemenea, Uca Marinescu, prima femeie care a cucerit cei doi poli ai Pamantului, Alexandra Luchia, studenta romanca la Londra si Mihaela Miroiu, profesor la SNSPA au transmis mesaje participantilor prin intermediul interventiilor video. Cea mai aplaudata prezenta din randul participantelor a fost actrita Maia Morgenstern.

Cuvinte cheie: succes, UPA, femei

Comentarii Scris de Lucia Petrescu la 15.Apr.2011 01:37:38 Nu cred ca este mentionat numele organizatorilor - Fundatia EuroEd www.euroed.ro. Evenimentul a fost organizat in cadrul unui proiect implementat de catre Fundatia EuroEd in parteneriat cu alte institutii din tara si strainatate. Consider ca este un detaliu destul de important mai ales pentru cei interesati de celelalte activitati organizate in cadrul proiectului. Va multumesc :)

View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu