vineri, 18 martie 2011

Baut la volan

Autor: Ana Oleinic 11 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 183 voteaza! 12345

Explozia unui cauciuc l-a dat de gol pe un barbat care s-a urcat . A pierdut controlul masinii si s-a izbit de gardul podului din Alexandru. Politistii ajunsi la fata locului l-au testat pe barbat cu aparatul etilotest. Avea o alcoolemie de 0,8 la mie, asa ca a ramas si fara permis si s-a ales si cu dosar penal.

Barbatul de 44 de ani a plecat din Podu de Piatra si se indrepta spre piata din Alexandru. Cand a ajuns pe pasarela, i-a explodat un cauciuc si a pierdut controlul masinii. S-a invartit de cateva ori, povestesc martorii, apoi s-a izbit de parapetul de protectie.

Cand au ajuns politistii, barbatul nu prea vroia sa se dea jos de la volan. Cand a iesit din masina, oamenii legii si-au dat seama imediat ca e baut. Mergea clatinat si era rosu la fata.

"De unde si pana unde ati condus masina? De aici pana mai incolo. De unde? De aici si pana acolo. De unde? De aici pana mai incolo. Pana mai incolo. Cat ati consumat? Ce sa consum? Ce ati consumat? N-ati consumat nimic?"

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, apoi l-au dus la spitalul de urgenta si i-au luat si probe de sange.

Ieseanul a ramas fara permis de conducere si s-a ales cu dosar penal. Potrivit specialistilor, o alcoolemie de 0,5 grame la mie modifica performantele de a conduce. La 0,8 grame la mie riscul de accident creste, iar cand vorbim de o alcoolemie de peste 1 g la mie riscul e marit la orice sofer, mai ales daca se adauga
oboseala si viteza.



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu