duminică, 20 martie 2011

Doi ieseni sunt banuiti ca si-au ucis mama

Autor: Ana Oleinic 18 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 100 voteaza! 12345

Politistii ieseni cerceteaza moartea unei batrane de 67 de ani, din Schitu Duca, gasita moarta in bucatarie. Femeia zacea intr-o balta de sange si avea rani in zona capului. Se banuie ca ar fi vorba despre o crima, iar principalii suspecti sunt proprii ei copii, care urmareau sa puna mana pe averea femeii.

Cea care a anuntat politia este fiica batranei, considerata de politisti suspecta. A sunat la 112 si a anuntat ca mama ei zace inconstienta pe podea.

Nu numai femeia este suspecta in acest caz, ci si fratele ei. Niciunul nu recunoaste insa nici macar ca s-ar fi certat cu mama lor vreodata.

Vecinii ii contrazic: se certau cu mama lor des, si au auzit scandal intre ei chiar si joi seara.

Cu toate ca arata cu degetul spre cei doi, care ar fi vrut sa ramana cu averea mamei lor, oamenii care locuiesc in sat sunt ingroziti si nu isi explica cum ar fi putut cineva sa o omoare cu atata sange rece.

Politistii i-au dus pe amandoi la audieri, dar nu au facut nicio arestare. Trupul neinsufletit al batranei a fost dus la institutul de medicina legala, pentru autopsie. Oamenii legii spera ca medicii legisti sa faca lumina in acest caz. Cercetarile sunt, oricum,  abia la inceput.


 

Cuvinte cheie: crima, schitu duca, iasi



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu