vineri, 18 martie 2011

Cordunenii s-au intors in Iasi

Autor: Ana Oleinic 11 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 506 voteaza! 12345

Membrii clanului Corduneanu au ajuns vineri dimineata, in jurul orei 4, in Iasi. Numai familiile lor s-au bucurat cand au auzit ca judecatorii din Cluj i-au pus in libertate. Pentru martorii care au depus marturie impotriva lor, vestea a picat ca un traznet. Oamenii se tem pentru viata lor si spun ca vor sta, de acum, ascunsi.

Joi dupa amiaza judecatorii din Cluj au dat verdictul bomba: au aprobat cererea Cordunenilor de a fi pusi in libertate. Singurul care a ramas in spatele gratiilor este Adrian Corduneanu. El nu a facut recurs. Restul au ajuns deja inapoi in Iasi.

Mama fratilor Corduneanu spune ca, in sfarsit, s-a facut dreptate si acuza politistii si procurorii ca au vrut sa creasca in functie prin arestarea baietilor ei.

In timp ce rudele si prietenii Cordunenilor spun ca s-a facut dreptate, persoanele care au depus marturii la proces impotriva lor afirma contrariul. Nu-si explica de ce au fost eliberati, si se vad nevoiti sa stea ascunsi. Le este teama ca membrii clanului sa nu se razbune pe ei. Este si cazul unei femei, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, care a plecat in Vaslui, numai ca sa nu dea ochii cu fratii Corduneanu.

"A innebunit judecatoria asta? Va inchipuiti dvs ce frica avem? Cum se poate una ca asta? De abia astept sa ajung la Iasi, sa ma duc la politie cu certificatele medicale ca eu sunt operata si am handicap de gradul II, sa ma duc sa arat ca sunt intr-un pericol social", a spus femeia.

Membrii clanului Corduneanu au fost arestati anul trecut, in urma unei descinderi. In rechzitoriul intocmit de procurori se arata ca au fost arestati cu acuzatia de trafic de persoane, trafic de minori, infractiuni bancare, infractiuni imobiliare, infractiuni cu violenta, santaj si infractiuni informatice, in scopul obtinerii unor importante beneficii materiale dar si al asigurarii suprematiei si notorietatii infractionale zonale.

Cuvinte cheie: corduneanu, iasi, liberi, martori



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu