vineri, 18 martie 2011

Incendiu izbucnit de la o lumanare uitata aprinsa

Autor: Ana Oleinic 15 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 66 voteaza! 12345

Doua ore s-au luptat pompierii luni seara cu flacarile izbucnite la o casa de pe strada Vantu. Ieseanul care locuieste acolo, un barbat de 59 de ani, a uitat o lumanare aprinsa si s-a trezit din somn abia cand camerele erau cuprinse de fum. Incendiul s-a extins rapid si la casa vecinilor, insa angajatii ISU au reusit sa stinga incendiul pana ca locuintele sa se faca scrum. 


Proprietarii casei sunt plecati de cativa ani in Germania, iar de locuinta a ramas sa aiba grija unchiul lor, un barbat de 59 de ani care, spun vecinii, obisnuieste sa mai bea. Nu are curent electric si foloseste lumananari. Luni seara a uitat sa stinga una din lumanarile pe care le aprinsese cand s-a inoptat si a
adormit. S-a trezit in jurul orei 22, cand a simtit ca nu mai are aer: camera era plina de fum.

Pana au fost anuntati pompierii, casa era cuprinsa de flacari. Incendiul s-a extins rapid si a cuprins si acoperisul locuintei vecine. Doua ore s-au chinuit pompierii sa potoleasca flacarile.

Pana sa reuseasca sa iasa din casa, barbatul s-a ars la mana stanga. Un echipaj de paramedici a incercat sa-l convinga sa mearga la spital, dar ieseanul nici nu a vrut sa auda: vroia sa ramana sa vada daca se mai poate salva vreun bun din casa.

Dupa ce au stins flacarile, angajatii isu au stabilit si cauza incendiului: dupa cum a recunoscut si barbatul care locuia acolo, totul a pornit de la lumanarea pe care a uitat-o aprinsa.
 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu