vineri, 18 martie 2011

Un barbat a fugit de la Socola. Nu a ajuns, insa, departe: s-a culcat pe jos, in fata spitalului

Autor: Ana Oleinic 14 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 83 voteaza! 12345

Cateva ore bune s-au chinuit politistii sa il convinga pe un barbat sa se interneze la spitalul de pshiatrie. Omul a fost dus prima oara la socola dupa ce a incercat sa-si taie venele. A fugit din spital si apoi a tras un pui de somn chiar in fata unitatii sanitare. Oamenii legii l-au dus din nou la biroul de internari, dar barbatul a refuzat si de aceasta data internarea.


Dupa ce a consumat alcool in exces, barbatul s-a taiat pe maini cu un cutit. Vroia, spune el, sa-si taie venele, insa era prea ametit si nu a reusit decat sa se zgarie. Un echipaj smurd i-a pansat ranile si l-a dus la spitalul de psihitrie. Cateva ore mai tarziu a fost gasit dormind in fata spitalului.

Omul le-a povestit politistilor ca nu a vrut sa ramana internat deoarece vroia sa doarma in patul de acasa. A ajuns pe picioarele lui pana in fata spitalului, dar pana sa cheme un taxi l-a luat somnul. Asa ca s-a asezat pe jos si a adormit.

Cu greu l-au convins politistii sa mearga, din nou, in spital.
 

Oamenii legii au reusit sa-l urce in masina si sa-l duca la biroul de internari, insa acolo omul s-a razgandit din nou si a cerut sa fie dus acasa. Intr-un final s-a urcat intr-un taxi si s-a dus sa se culce. De aceasta data, in patul sau.

 


 

Cuvinte cheie: socola, sinucigas, sectia V politie, iasi



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu