duminică, 20 martie 2011

Taiat de tren

Autor: Ana Oleinic 18 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 112 voteaza! 12345

Necazuri numai de el stiute l-au determinat pe un iesean sa-si puna capat zilelor. Omul a plecat de acasa, din cartierul Dacia si a condus pana in Ciurea. De acolo a mers pe jos, apoximativ 2 km si, dupa ce afara s-a inoptat, s-a aruncat in fata unui tren. Nu avea niciun bilet de adio la el, dar politistii spun ca sunt siguri ca nu a fost vorba de un accident ci de o sinucidere.

Alarma la 112 a dat-o chiar mecanicul trenului care circula dinspre Barlad spre Iasi. Le-a spus operatorilor de la dispecerat ca l-a vazut pe barbat cand s-a aruncat, dar ca nu a mai avut timp sa franeze. Politistii si criminalistii ajunsi la fata locului au gasit asupra lui actele si cheile de la casa si au aflat ca locuieste in cartierul Dacia. Victima avea 59 de ani.

Barbatul nu a lasat niciun bilet de adio, iar persoanele care il cunosc spun ca nu isi explica gestul extrem. Vecinii cred ca purta un secret pe care a preferat sa-l ia cu el in mormant.

Barbatul a fost vazut joi dimineata plimbandu-se pe malul Bahluiului, asa cum facea in fiecare dimineata.

Motivul sinuciderii ramane inca un mister. Vecinii sunt uimiti si incearca, la fel ca politistii, sa afle ce l-a determinat pe barbat sa recurga la acest gest.

 



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu