joi, 3 martie 2011

Spitalul pentru Copii "Sf Maria" a primit trei sanctiuni, a cate 500 de lei fiecare

Autor: Ana Oleinic 03 Mar 2011 Comentarii: 0 Vizualizari: 38 voteaza! 12345

Inspectorii de la directia de sanatate publica au amendat spitalul pentru copii "sf maria" cu 1500 de lei, dupa ce, in timpul unui control, au observat ca nu sunt respectate anumite reguli de igiena. Inspectorii spun ca masurile de prevenire a infectiilor nosocomiale sunt deficitare. Controlul a fost efectuat in timpul unei actiune tematice, care vizeaza verificarea tuturor spitalelor din judet.

Inspectorii sanitari au verificat mai multe sectii a spitalului si au dat trei amenzi, fiecare in valoare de cate 500 de lei. Marea problema a fost legata de infectiile intraspitalicesti.

Concret, inspectorii au sesizat faptul ca nu sunt respectate toate masurile de igiena si ca micutii internati in spital risca oricand sa plece acasa cu o alta boala decat cea pentru care au avut nevoie de ingrijiri medicale.


Echipa de control de la directia de sanatate publica nu a efectuat controale doar in spitale, ci si in unitati alimentare, de invatamant si saloane de cosmetica. S-au aplicat sapte amenzi, in valoare totala de 12100 de lei.

Cuvinte cheie: dsp, sf maria, iasi, sanctiune



View the Original article

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu