sâmbătă, 7 ianuarie 2012

HOROSCOP 2012 : Previziuni astrologice pentru anul acesta

Despre anul 2012 se spune ca reprezinta piatra de hotar in care vom parasi era Pestilor si vom intra pe deplin in era Varsatorului. Este un an care va aduce multe schimbari, multe transformari si toate semnele zodiacale vor tinde catre evolutie. Unii afirma ca va aduce pacea universala, ca totul va fi de acum incolo numai cantec, bucurie si fericire. Altii sustin ca anul 2012 va aduce dezastre, sfarsitul lumii, haosul din toate punctele de vedere si atunci se pune intrebarea : Trebuie sa ne facem griji? Trebuie sa ne panicam? Trebuie sa gasim o solutie pentru iesirea din haosul prevazut? Ei bine, astrologic vorbind, intotdeauna exista un echilibru si va spun celor de acasa ca nu ar trebui sa ne facem griji intr-un mod deosebit. Intr-adevar, anul 2012 va aduce mari schimbari in constiinta universala. Pe data de 1 ianuarie, Venus, planeta dragostei si Neptun, planeta iubirii universale, a sacrificiului pentru ceilalti vor intra in semnul Varsatorului aducand un nou ciclu de dragoste, iubire si idei inovatoare privind viitorul. Nativii fiecaruia dintre elementele zodiacului, reprezentantii semnelor de foc, de pamant, de apa si de aer vor trece prin experiente diferite de viata care ii vor ajuta sa evolueze.

Berbecii vor fi sefii si inovatori. Daca vor fi nevoie de schibmari intr-un anumit sector al vietii, atunci sa stiti ca Berbecul va da usa de perete si ii va mobiliza pe toti sa treaca la actiune.Leii vor concura, vor da o noua imagine, ideilor manifestate de catre Berbeci. Mai ales in sectorul artelor si al inventiilor. Sagetatorii vor fi vizionari, cei care vor pune osul la treaba, cei care vor munci din greu anul acesta, care abia incepe, pentru a transforma in realitate ideile manifestate de Berbec, proiectele stabilite de catre Leu.
Semnele de pamant : Taurul, Fecioara si Capricornul vor prelua ideile manifestate de semnele de foc si vor cauta sa le transforme si in realitate dar sa obtina evident si niste beneficii de pe urma lor. Pentru ei, studierea modului in care se pune in practica un concept va fi foarte important. De asemenea, reprezentantii semnelor de pamant vor fi in anul 2012 adevarati ecologisti. Vor fi preocupati de agricultura, de conservarea planetei, de ingrijirea naturii. Taurii se vor implica foarte mult in proiecte privind agricultura si uitati aici, un sfat astrologic: nativii Taur care isi propun sa faca afaceri in domeniul agriculturii s-ar putea ca in 2012 sa fie incununati de succes. Fecioarele vor munci din plin si vor trebui sa aiba grija la epuizarea nervoasa in timp ce Capricornii vor fi preocupati de ascensiunea sociala si recomandam acestora sa dea dovada de intelepciune si sa nu lase prea multe victime in urma lor pe drumul ascensiunii sociale. Uneori pentru a ajunge in varf trebuie sa fii mai dur si mai putin prietenos iar Capricornii in acest an se vor transforma din semnul pasiv, cu care ne-am obisnuit in ultimii 3-4 ani, acum vor trece la lupta si vor aduce tot felul de idei noi in privinta ascensiunii sociale.
Semnele de aer : Gemenii, Balanta si Varsatorul vor fi preocupati de arte, de stiinte, de educatie si se vor stradui din plin sa creasca nivelul constiintei umane. Gemenii vor prelua ideile manifestate in trecut si le vor transforma in ceva concret. Balanta va incerca sa ii uneasca pe cei din jur, sa aduca echilibru si va fi probabil mediatorul zodiacului in acest an. Va incerca sa aplaneze conflictele si sa gaseasca solutii la discutiile in contradictoriu dintre celelalte semne zodiacale. Varsatorii vor incerca sa ii faca pe ceilalti sa vada latura vizionara a lumii, ii vor amplasa intr-un viitor mult mai bun al umanitatii.
Semnele de apa sunt reprezentate de catre Rac, Scorpion si Pesti si acestea se vor ocupa de emotiile noastre influentandu-ne din plin. Astfel, Racul va fi focalizat spre dragoste, spre maternitate. Multi Raci anul acesta au posibilitatea sa se casatoreasca sau sa devina parinti. Scorpionii vor folosi mentalul lor ascutit pentru a face afaceri de succes, pentru a evolua din punct de vedere financiar. In timp ce Pestii vor lasa deoparte lumea materiala si realitatile vietii pentru a se axa pe latura etica si spirituala a vietii.

Berbec
Ultimii ani au fost destul de dificili pentru Berbeci. Au trecut prin multe transformari, atat in plan social cat si in planul relatiilor de dragoste. La trecerea dintre ani, in ianuarie, Luna, planeta emotiilor se va suprapune peste Uranus, planeta norocului dar si a inovatiilor, ambele aflandu-se in semnul zodiacal al Berbecului. Se poate imagina ce demaraj puternic vor avea reprezentantii acestei zodii cand chiar pe 1 ianuarie, Luna - intuitia, Uranus - norocul si inovatia, se vor uni si ii vor ajuta sa gaseasca noi cai pentru a evolua. De asemenea, Venus, planeta dragostei si a banilor isi va da mana cu aceste doua planete si le vor da o adevarata sclipire geniala in privinta gestionarii finantelor, in privinta noilor proiecte, in privinta actiunilor hotarate. Le recomandam nativilor Berbec sa nu piarda prea mult vremea in 2012. Au atat de multe lucruri de facut iar Uranus, planeta surprizelor, tranzitand semnul Berbecului, ii va propulsa intr-o dimensiune in care totul va fi neprevazut. Berbecii in 2012 nu trebuie sa isi faca prea multe planuri pentru ca totul se schimba de la o zi la alta. De asemenea, spre jumatatea anului, Venus, planeta banilor si a dragostei, se va suprapune adica va face un aspect de conjunctie cu Jupiter, planeta norocului, asa incat atat finantele cat si viata amoroasa a acestor nativi va cunoaste o dezvoltare spectaculoasa. Singurul aspect mai stresant pentru 2012 este pozitionarea planetei Saturn, procurorul zodiacului in semnul Balantei. Va avansa Saturn intre Scorpion si Balanta, dar de fiecare data cand va intra in Balanta, Berbecii se vor simti blocati din punct de vedere social. Relatiile cu ceilalti vor schiopata si in acele perioade este bine sa se abtina de a iesi in lume, de a-si expune parerile si de a incerca sa ii influenteze pe cei din jur. In rest, sanatatea acestor nativi este buna, au multa energie si este anul cel mai potrivit pentru a se ocupa de o noua dimensiune a vietii, aceea a alimentatie sanatoase si a respectarii unui program al orelor de somn. Berbecii sunt un semn de foc destul de irascibili, alearga mult, se consuma mult, mananca pe apucate si evident ca la un moment dat corpul incepe sa cedeze. Acum este momentul pentru a trece la fapte si a nu mai avea aceste obiceiuri nepotrivite.

Taur
Vreme de sase luni vor fi vedetele zodiacului. In prima zi din 2012, Jupiter, planeta bucuriei, a norocului, a fericirii se va afla in semnul zodiacal al Taurului si va ramane acolo vreme de 6 luni. Jupiter de regula aduce noroc si acesta se va manifesta in cazul Taurilor, in sectorul banilor, dragostei, sanatatii si in plus, le va aduce ceva nou, multi prieteni. Taurii sunt un semn axat pe realitate, pe multa munca si de multe ori, dat fiind ca lucreaza atat de mult, se preocupa de viata sociala mai putin. Anul 2012 va reprezenta o schimbare de planuri pentru acesti nativi si Taurii isi vor imbogati grupul de prieteni. Este un an foarte bun pe care il veti mai repeta abia peste 12 ani in privinta afacerilor si a investitiilor financiare. Asa incat, daca va propuneti sa faceti afaceri, acum este momentul si sectorul cel mai avantajos pentru afaceri este cel  al agriculturii asa cum am spus si in inceputul prezentarii, dar si sectorul latifundiar, vanzari, cumparari de pamant, vanzari, cumparari de apartamente, case etc. De asemenea, Taurii vor simti ca sunt din ce in ce mai siguri pe sine, se vor afirma si isi vor exprima punctul de vedere mult mai deschis decat o fac de obicei. Sunt vesti bune si in sectorul dragostei. Nativii Taur care sunt singuri acum au in sfarsit ocazia sa cunoasca un partener sau o partenera cu care vor dezvolta o relatie de lunga durata. Tot ceea ce incepe in 2012 pentru acesti nativi poarta amprenta longevitatii. Asa incat, acum este momentul sa iesiti in viata sociala, pe scena publica, sa va cautati un partener sau o partenera pentru ca persoanele pe care le cunoasteti vor putea dezvolta cu dumneavoastra o relatie satisfacatoare de dragoste. Capitolul sanatate nu le ridica probleme acestor nativi. Jupiter, planeta norocului, sta acolo sase luni in semnul dumneavoastra zodiacal asa incat nici vorba nu ar fi de afectiuni. Un pic mai multa atentie insa la problemele legate de sectorul digestiv dar nu ridica probleme deosebite.

Gemeni
Gemenii sunt probabil cel mai ingenios semn al zodiacului. Au o privire jucausa, dinamica si mintea alearga cu viteza unei rechete. Oricat de mari ar fi provocarile aduse de 2012, nativii Gemeni intotdeauna vor gasi in cateva secunde o solutie uimindu-i pe cei din jur. Rutina va fi un dusman de temut pentru acesti nativi in anul care vine. Vor fi focalizati in special pe lucrurile neobisnuite. Au o atitudine excentrica si bizara si este recomandat mai ales tinerilor nascuti sub acest semn zodiacal sa fie atentie la modul in care se comporta in societate. Este in regula sa fii inovator, este in regula sa ai idei nastrusnice dar acestea nu trebuie sa se transforme intr-un obicei in 2012 deoarece pot avea probleme cu autoritatea. Mai ales nativii Gemeni care merg la scoala, la liceu sau urmeaza cursurile unei facultati vor trebui in 2012 sa fie mai atenti in relatia cu persoanele in varsta pentru a nu-i afensa. De asemenea, Gemenii vor cauta o schimbare si vor cauta sa experimenteze tot felul de lucruri noi. S-ar putea ca unii nativi Gemeni sa prinda gustul calatoriilor si nu ar surprinde daca dupa luna aprilie unii dintre acesti nativi vor pleca peste hotare, fie la studii, fie in cautarea unui loc de munca. In privinta dragostei, in 2012 Venus va intra in semnul Varsatorului. Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt frati zodiacali pentru ca reprezinta Triada Semnelor de Aer. Asa incat, Venus, planeta banilor si a frumosului, intra intr-o casa prietena, cea a Varsatorului si va va stimula din plin. Luna ianuarie si luna februarie vor fi doua luni foarte potrivite pentru a va indragosti sau pentru a face afaceri. Mai ales in sfera comunicarii sau in domeniul electrotehnicii. De asemenea, Gemenii care lucreaza in domeniul informaticii vor fi avantajati. In privinta sanatatii recomand mai multa prudenta in acest an. Gemenii care dau semne de slabiciune trupeasca ar trebui sa consulte un medic pentru ca s-ar putea sa descopere niste afectiuni pe care nu le banuiau.

Rac
In 2012 Saturn, marele procuror al zodiacului va valsa intre semnul Balantei si semnul Scorpionului. Cele mai interesante sunt momentele cand Saturn intra in Scorpion, pentru ca va aduce unele blocaje, unele piedici, unele afectiuni si atunci reprezentantii acestei zodii se vor simti mai deprimati decat de obicei si vor trebui sa faca eforturi suplimentare pentru a-si recastiga optimismul. Anul 2012 poate sa le ridice Racilor anumite probleme. Este nevoie sa subliniez un anumit element. Racii se pot confrunta cu probleme financiare si din acest motiv este recomandat sa nu faca investitii, sa nu ia imprumuturi si inca din primele luni ale lui 2012 sa mearga la banca pentru a vedea daca toate hartiile sunt in regula. De asemenea, starea depresiva care uneori ii va domina in acest an s-ar putea sa le consume mult din energie, din dinamism. Asa incat, Racii vor trebui sa faca eforturi suplimentare pentru a se sustine pe linia de plutire. Dar nu inseamna ca tot anul va fi gri pentru ei. Sanatatea nu va mai reprezenta o problema si vor fi incarcati de dorinta de a face ceva nou. Le recomand atunci cand aud ca Saturn intra in Scorpion sa se abtina de la initiative, de la noi inceputuri pentru ca acestea fie se vor confrunta cu tot felul de blocaje, fie nu se vor solutiona la nivelul propus. De asemenea, Racii care au probleme cu justitia sau care se afla intr-un proces, in 2012 s-ar putea sa iasa castigatori si sa se inchida o data pentru totdeauna dosarul respectiv. In plus, Racii vor face ordine in viata amoroasa. Nu m-ar surprinde sa aud multi reprezentanti ai acestui semn zodiacal ca se hotarasc sa divorteze sau sa incheie o relatie care nu mai este fructuoasa. Nu este deloc o decizie rea. Decat sa se complice intr-o situatie fara iesire si fara solutionare, mai bine fiecare va porni pe drumul sau avand sansa unui nou inceput o data cu 2013. Totusi, Racii sunt un semn de apa care se desprind cu greu de trecut asa incat s-ar putea ca in cazul unei ruperi sau a unui divort initiativa sa apartina partenerului. O alta veste ar fi faptul ca Racii singuri s-ar putea sa inceapa o noua relatie dupa luna august, si pe parcursul anului 2012 Racii vor da dovada de o fertilitate crescuta. Asa incat in 2013 multi s-ar putea sa devina parinti.

Leu
Nativilor Leu anul 2012 le va aduce multe lucruri interesante. Pe 1 ianuarie, Luna, planeta emotiilor se va suprapune cu Uranus, planeta inovatiei si a rebeliunii, ambele aflandu-se in Berbec. De asemenea, Mercur, planeta comunicarii, a negocierii si a comertului se va afla in semnul zodiacal al Sagetatorului. Acestea vor forma toate un aspect astrologic extrem de benefic care se numeste marea trina de foc. Asa incat, Berbecii, Leii si Sagetatorii vor fi avantajati in prima parte a anului. Accentul cade acum, in aceasta interpretare insa, pe nativii Leu care in 2012 vor da dovada de multa inspiratie. Vor avea vise interesante de-a dreptul premonitorii si atunci cand vor cunoaste o persoana, vor intui pe de-a-ntregul, modul in care se va dezvolta relatia cu respectiva cunostinta. Recomand nativilor Leu sa tina cont de intuitiile lor in 2012 pentru ca vor fi un aliat de nadejde. De asemenea, data de 17 august, va reprezenta un moment foarte important pentru acesti nativi. Atunci Luna Noua va intra in Leu si  acesta este un fenomen astrologic care se produce o data pe an. Asa incat, in cazul Leilor se va intampla pe 17 august. Este ziua cea mai buna din intreg anul pentru a-si pune o dorinta fierbinte, pentru a de debarasa de trecut si pentru a se incadra pe un nou drum care sa ii duca spre un viitor plin de roade. Este momentul in care trebuie sa-si doreasca sa se produca o schimbare. Totusi, dupa data de 17 august 2012, Marte, planeta energiei, a furiei, a modului in care reactionam in situatii stresante, se va suprapune, adica va face un aspect de conjunctie cu Saturn, procurorul zodiacului, asa incat dupa luna septrembrie, dupa 1 septembrie, multi Lei s-ar putea sa se confrunte cu unele intarzieri in solutionarea demersurilor lor. Si cum rabdarea nu este cel mai bun prieten al acestor nativi, vor face adevarate scene de nervi pentru ca lucrurile nu ies asa cum isi propun ei. Si atunci, sfatul astrologului este: aveti rabdare; aveti in fata un an foarte bun, plin de intamplari pozitivie, lucrurile se vor solutiona si chiar daca dupa septembrie nu vor merge cu viteza cu care va doriti, veti vedea ca pana la sfarsitul anului 2012 lucrurile vor inclina in favoarea dumneavoastra. Anul 2012 nu este cel mai potrivit an pentru dragoste, in privinta nativilor Leu. Dat fiind ca Uranus, planeta surprizelor tranziteaza Berbecul, Leii vor da dovada de multa dorinta de a fi iubiti dar in acelasi timp s-ar putea sa schimbe partenerii foarte des. Deciziile de a renunta la un partener se vor produce prin element surpriza. Poate partenerul ar face o afirmatie nepotrivita, Leul se supara, arunca tot si nu mai vrea sa auda de acea persoana niciodata. Sau Leii ies in oras cu prietenii, cunosc o persoana, se indragostesc si au o minunata idila de dragoste vreme de o saptamana dupa care considera ca nu mai este interesant si cauta un alt partener. Asa incat, pentru Lei va fi un an al experimentelor amoroase. In privinta sanatatii le recomand multa atentie Leilor care au probleme cardiace. Variatiile de tensiune s-ar putea sa le dea ceva batai de cap si dragi nativi Leu, incercati pe cat posibil sa evitati sa va enervati. Acelasi Uranus despre care tot am vorbit, si care se afla in Berbec, poate sa va dea crize bruste de afectiuni cardiace si tensiune ridicata, asa incat o legatura mai stransa cu un medic cardiolog ar fi intelept sa fie pastrata in 2012.

Fecioara
Fecioara este avantajata in anul care vine in mod special. Marte, planeta energiei, planeta actiunii, va stimula din plin casa muncii acestor nativi. In plus, Jupiter, planeta abundentei, se afla in semnul zodiacal al Taurului care este la fel ca Fecioara, un semn de pamant si le va activa casa banilor. Prin urmare, daca Fecioarele vor munci cu sarg, vor avea si castiguri pe masura. Iar ca toate previziunile sa fie pline de optimism, trebuie adaugat faptul ca Pluton, planeta intuitiei, planeta care guverneaza casa afacerilor facute cu banii altora, trece prin semnul Capricornului si va forma, impreuna cu Jupiter si cu Marte, Marea Trina de Pamant. Ce poate fi mai bine pentru un nativ Fecioara care este ancorat in realitate si care intotdeauna este interesat de latura financiara a vietii? Este apanajul semnelor de pamant sa fie interesate de bani si fiind atat de frumos sustinute, multi nativi Fecioara s-ar putea sa cunoasca abundenta in anul care vine. Chiar daca acum lucrurile par putin utopice si fanteziste, veti vedea ca dupa luna iunie, multi nativi Fecioara vor regla problemele financiare cu cei din jur si vor cunoaste o imbunatatire a cantitatii de bani din pusculita sau din contul bancar. De asemenea, pe data de 16 septembrie avem parte de Luna Noua in semnul Fecioarei. Este momentul cel mai bun pentru acesti nativi sa isi puna o dorinta si sa isi faca un plan concret de actiune. In privinta dragostei, Fecioarele de regula sunt un semn zodiacal care este timid, nu prea au curajul sa isi exprime sentimentele pentru ca se gandesc in cazul unei respingeri, a unui refuz, nu vor avea situatie de iesire si vor intra in ridicol. Marte planeta actiunii, tranzitand semnul Fecioarei, le va da un sut constructiv acestor nativi si vor cunoaste oameni interesanti, vor intra in grupuri noi de prieteni si s-ar putea ca in 2012 sa isi cunoasca jumatatea. De asemenea, este un an foarte bun pentru acesti nativi sa se casatoreasca, sau sa se logodeasca sau sa isi asume responsabilitati mai mari in cuplu. Atentie in privinta sanatatii. Nativii Fecioara vor fi predispusi la tot felul de alergii in perioada lui 2012, dar nu de mare anvergura. Asadar, atentie putin la alimentatie sau la medicatie pentru ca puteti sa va confruntati cu unele reactii alergice.

Balanta
Balanta a avut un an interesant, 2011, a fost un an al transformarilor majore datorita faptului ca Saturn, marele procuror al zodiacului, a trecut prin acest semn. Balanta este semnul echilibrului si nativii acestei zodii au reputatia de a fi extrem de seriosi, de a fi corecti cu ceilalti. Au maniere impecabile, au un gust deosebit in privinta modului in care se imbraca, au o liniste interioara deosebita asa incat cu greu poti sa nu iti placa o Balanta. Balantele intotdeauna sunt fermecatoare. Totusi, din cauza faptului ca Saturn in 2011 le-a adus o multime de blocaje si i-a pus in situatii destul de complicate, Balantele s-au dezechilibrat. Sunt frustrate, nervoase, cu greu te poti intelege cu ele si anul 2012 va fi cu suisuri si coborasuri pentru acesti nativi. In momentul in care Saturn va intra in retrogradare si va intra din nou in semnul lor zodiacal, acestia vor exploda de-a dreptul, luandu-i prin surprindere pe cei din jur. Totusi, daca vor reusi sa isi tina emotiile sub control vor avea numai si numai de castigat. Chiar daca Saturn le va ridica din nou in cale o serie de provocari, daca vor avea un plan bine conturat si in sfarsit vor trece la actiune, vor vedea ca spre sfarsitul anului 2012, de fapt incepand cu luna septembrie, lucrurile incep sa intre in normal. In privinta relatiilor sociale, Balantele vor fi avantajate in acest an. Saturn intra el in semnul Balantei rar, dar atunci cand o face le cimenteaza relatiile cu protectorii, mai ales cu persoanele influente. Asa incat, Balantele care isi propun ca in urmatorii ani sa urce pe scara sociala, acum pot sa-si creeze legaturile necesare, isi pot gasi aliatii potriviti care sa-i duca spre drumul succesului. Avantajati in mod special vor fi nativii Balanta care lucreaza cu justitia, care sunt avocati sau judecatori sau procurori. De asemenea, scriitorii si artistii vor da dovada de multa imaginatie. In privinta dragostei trebuie sa aiba un pic mai multa grija deoarece in 2012 Balantele vor incerca sa fie mai autoritare decat de obicei. Vor incerca sa isi impuna punctul de vedere in cuplu mult prea mult iar parintii Balanta vor fi excesiv de critici cu copiii lor. De aici pana la unele controverse domestice nu este decat un pas asa incat cel mai bine pentru acesti nativi ar fi sa taca din gura si sa nu incerce sa-i schimbe pe cei din jur.

Scorpion
Un alt semn de apa si fiind vecinul Balantei, va primi cand si cand vizita marelui procuror al zodiacului, Saturn. Este un an interesant pentru acesti nativi deoarece pe de o parte vor fi avantajate investitiile, afacerile si economiile. Scorpionii in sfarsit vor avea ocazia sa puna deoparte niste bani, bani pe care-i vor folosi ulterior in 2013 in vederea construirii unei case sau a demararii unei noi afaceri sau a unei transformari profunde. Multi prieteni sau multe rude vor incerca sa faca apel la bunavointa Scorpionilor si sa obtina niste foloase materiale de la acestia. Recomand nativilor Scorpion sa se abtina in a imprumuta bani celor din jur. Succesul vine din punct de vedere financiar, in momentul in care nu veti scoate bani din portofel. Daca vreti, puteti sa o numiti si superstitie. Ganditi-va cu cat veti da mai multi bani celor din jur, care se confrunta cu probleme, este ca si cum acestia v-ar lua din noroc, asa incat preferam sa spunem ca nu avem bani, sa spunem o minciune alba, o minciuna care poate fi scuzabila, decat sa scoatem bani si sa regretam apoi acest lucru. De asemenea, atentie la accidente, mai ales Scorpionii care fac deplasari adeseori sau cei care sofeaza sau cei care urmeaza sa plece la drum. De-a lungul anului 2012 exista un risc crescut pentru accidente rutiere. Asa incat, mare, mare atentie in acest sector.
Luna Noua din Scorpion se va introduce pe data de 13 noiembrie si atunci cand se produce Luna Noua in semnul zodiacal al nativului, este o data unica pe an cand acesti nativi isi pot pune o dorinta care ulterior se poate materializa. Asa incat, 13 noiembrie este o zi foarte buna pentru a va pune o dorinta sau pentru a incepe o noua actiune, pentru a face un demers. In special sectorul dragostei, al finantelor si al investitiilor sunt sectoarele cele mai avantajate pentru a va pune dorinte pe data de 13 noiembrie 2012. Daeoarece si sectorul dragostei este frumos aspectat, Scorpionii sunt predispusi catre intalniri surpriza cu persoane necunoscute cu care apoi, ulterior, pot dezvolta o relatie de prietenie care sa se finalizeze chiar si printr-o casatorie. Acelasi lucru se poate intampla si cu domnii sau doamnele Scorpion care sunt casatoriti. Este un an destul de ciudat in sectorul dragostei dar partea buna este ca intalnirea cu acea persoana poate reprezenta o intalnire cu sufletul pereche si Scorpionii sa treaca la un nou nivel al evolutiei. In privinta sanatatii, nativii Scorpion trebuie sa aiba grija mare la afectiunile din zona picioarelor. Trebuie sa fie atenti cum merg, pe unde calca, cum se deplaseaza deoarece pot sa se confrunte cu entorse, luxatii sau fracturi. De asemenea, atentie la accidentele domestice deoarece multi Scorpioni pot scapa un cutit din mana si sa se taie sau nu sunt atenti la un aparat electric si sa se curenteze, asa incat in sectorul domestic poate fi destul de afectat.

Sagetator
Nativii acestei zodii vor da dovada de o curiozitate fara margini. Sagetatorii probabil ca isi vor pune o multime de intrebari in privinta lui 2012. In 2011 multi dintre acesti nativi nu au trecut prin transformari deosebite. Si-au croit planuri, si-au gandit noi strategii dar au tot evitat sa le puna in practica. Acum insa iata ca a sosit momentul in care lucrurile incep sa se miste. Semnul Sagetatorului este guvernat de planeta Jupiter, planeta norocului. Foarte putine persoane stiu ca Sagetatorul mai este guvernat si de un asteroid extrem de important care se numeste Chiron. Acesta in mitologie era un Centaur, o fiinta mitologica pe jumatate cal, pe jumatate om. Era fiul lui Saturn si intotdeauna a suferit de complexul diformitatii sale. S-a retras in sine si a studiat foarte mult pentru a compensa aceasta diformitate. Astfel a devenit unul dintre cei mai importanti invatatori ai zeilor si ai semi-zeilor, fiind recunoscut ca o autoritate in domeniul stiintelor. Astfel, Chiron, care este guvernatorul secundar al Sagetatorului, a devenit mentorul lui Hercule, Asclepios, zeul medicinei si al altor zei din Olimp. Intr-o zi, Hercule, fiind intr-o stare de ebrietate, a tras o sageata impregnata cu veninul hidrei, si l-a nimerit pe Chiron in picior. Chiron era semi-zeu, nu putea muri si s-a confruntat tot restul vietii sale cu niste dureri ingrozitoare. Pentru a-si ameliora durerile a studiat foarte mult si s-a perfectionat in studiul homeopatiei, acupuncturii, a cromoterapiei etc., deci a tuturor informatiilor medicale adiacente medicinei traditionale. In momentul in care Prometeu a fost inlantuit pe munte, pentru faptul ca a furat focul din Olimp si l-a dat muritorilor, s-a cerut un sacrificiu oferit de un zeu sau un semi-zeu pentru ca Prometeu sa fie iertat. Chiron suferind deja de rana produsa de veninul hidrei si-a oferit viata in schimbul eliberarii eroului si sacrificiul sau l-a influentat atat de mult pe Jupiter si l-a impresionat atat de profund incat l-a urcat pe Bolta Cereasca si l-a transformat in guvernatorul secundar al Sagetatorului. Combinatia este foarte interesanta deoarece guvernatorul principal este Jupiter, planeta norocului, a abundentei, a optimismului si guvernatorul secundar este Chiron, cel care se ocupa de cercetarea amanuntita, de studiul tuturor informatiilor si de experimentare.
Toti avem undeva pe harta natala zodia Sagetatorului. Unii o avem in casa banilor, altii in casa dragostei, altii in casa afacerilor, casa sanatatii. In anul 2012, zodia Sagetatorului va fi extrem de importanta. Pe de o parte va face parte din Marea Trina de Foc, compusa din Berbec, Leu si Sagetator, dar in acelasi timp guvernatorul principal al acestui semn se afla intr-un semn de pamant, facand parte din Trina de Pamant alcatuita din Taur, Fecioara si Capricorn. Asa incat, semnele zodiacale ale Berbecului, Leului si Sagetatorului, ale Taurului, Fecioarei si Capricornului vor fi profund influentate de transformari, de noi intamplari si noi decizii.
Revenind la Sagetator, multi dintre reprezentantii acestei zodii vor simti nevoia sa plece in aventura, sa-i lase pe toti deoparte si sa-si schimbe viata din temelii. Este o decizie curajoasa pentru acesti nativi dar vor trebui sa cantareasca cu atentie consecintele care deriva din aceasta. Sagetatorii, si doamnele, si domnii, si tinerii, si cei mai in varsta vor simti nevoia profunda de transformare. Pe de o parte vor dori sa se revolte impotriva unor structuri in care se simt inchisi, inchistati. Pe de alta parte isi vor pune intrebari privind consecintele ce deriva din actiunile lor. Si atunci, singura solutie este sa inceapa gradat aceasta transformare. Nu este momentul in care Sagetatorii sa dea usa de perete si sa treaca brusc la fapte, rasturnand totul cu susul in jos. Facem parte dintr-un intreg, exista persoane care depind de noi, noi depindem de alte persoane, asa incat orice transformare are si consecinte. Si cel mai important este ca va trebui sa va asumati pe de-a-ntregul deciziile pe care le veti lua. Prin urmare, sectorul calatoriilor si sectorul familiei vor fi profund influentate in 2012. Multi nativi Sagetator s-ar putea sa isi propuna sa plece peste hotare. Dar atentie, aceasta plecare nu se va sfarsi prea curand. Multi vor spune ca pleaca undeva cu bursa pentru 2-3 luni. Ajungand la destinatie, se vor hotari sa ramana pentru totdeauna. In privinta sanatatii, Sagetatorii trebuie sa aiba grija la scaderea imunitatii. Pot contacta cu usurinta viroze in 2012 iar Sagetatorii care isi propun sa se casatoreasca in acest an s-ar putea sa intalneasca persoana potrivita.

Capricorn
Se pare ca in 2012, spre deosebire de alti ani, toate semnele zodiacale sunt implicate intr-un sistem de referinta. Si Capricornii nu se lasa mai prejos. Prin semnul Capricornului trece Pluton, planeta intuitiei, a demonilor nostri interiori, planeta temerilor care ies la lumina. In Capricorn cu totii vom avea tendinta sa privim in ochi fricile noastre si sa incercam sa le solutionam. Ultimii ani au fost destul de linistiti si complicati in egala masura pentru Capricorni. Probabil multi dintre acesti reprezentanti ai zodiei au fost stersi de-a dreptul de pe scena sociala intrand intr-un con de umbra. Au ales calea recluziunii, nu au pasit in fata, nu au incercat sa-si castige locul prin scheme machiavelice si au tacut din gura. I-a observat pe toti cu atentie pentru a-si croi o strategie. Se pare ca in 2012 s-a ajuns la capatul rabdarii, iar Capricornul oricat ar fi el de semn de pamant, inarmat cu rabdare sisifica, la un moment dat va spune stop. Si iata ca, incepand cu luna martie, Capricornii vor fi mai agresivi decat de obicei. Vor spune lucrurile verde in fata celor din jur si s-ar putea sa ii ia prin surprindere pe acestia. De asemenea, vor da dovada de o ambitie de neegalat si multi nativi Capricorn vor cunoaste succesul si recunoasterea sociala. S-a odihnit 2-3 ani, a suferit in tacere, in umbra, pentru ca nici unui Capricorn nu-i place sa fie ignorat, dar acum trebuie sa-si scoata la lumina latura de sef, de coordonator, de organizator. Cu siguranta in 2012 vor face acest lucru. Totusi, le recomand sa incerce sa nu fie prea dominatori cu cei din jur. Una este sa-ti impui punctul de vedere, alta este sa devii un adevarat despot sau dictator. Pentru ca, evident, va conduce la certuri serioase cu cei din jur si ce se intampla daca se intalnesc doi Capricorni fata in fata manati de aceleasi ambitii? Cu siguranta va fi un razboi de lunga durata. Capricornii trebuie sa-si afirme punctul de vedere, sa fie mai impunatori, mai incisivi, dar in egala masura sa pastreze si limitele bunului simt. In privinta dragostei, multi nativi Capricorn vor cunoaste persoane interesante dar fiind preocupati mai ales de ascensiunea sociala, acesti nativi s-ar putea sa nu fie prea dispusi sa-si asume responsabilitati. Asa incat, cei care se afla intr-o relatie cu un Capricorn ar trebui in 2012 sa isi ia gandul de la o posibila casatorie sau logodna. In privinta sanatatii, Capricornii trebuie sa fie atenti la probleme legate de pancreas, in special legate de diabet, si sa isi urmareasca cu atentie alimentatia.

Varsator
Varsatorii sunt recunoscuti pentru altruism, pentru dedicarea lor fata de problemele umanitatii si se spune chiar ca Romania este cladita pe semnul Varsatorului. Acest semn este deseori asociat cu stiintele, in special cu chimia, fizica, astronomia si multi Varsatori sunt buni la matematica. Totusi, in 2012 oricat de buni ar fi la calcule, nu vor da dovada de prea multa intuitie in privinta gestionarii banilor. Asa incat, le recomand sa se implice mai degraba in proiecte creative, sa socializeze cat mai mult, dar sa evite sa faca afaceri deoarece s-ar putea sa nu fie incununate de succesul scontat. Cel mai bine este sa intre in asocieri cu alte persoane. Varsatorii sa aduca ideea, sa aduca acel graunte de genialitate, iar ceilalti sa puna in practica ideile manifestate. Este un an foarte bun pentru gestionarea imaginatiei si mai ales Varsatorii care lucreaza in domeniul artistic vor fi avantajati. Marte, planeta furiei si a energiei, va fi destul de proeminenta pe harta acestor nativi. Asa incat Varsatorii vor face exces de zel si vor spune multe adevaruri celor din jur. Cu greu vor minti, cu greu vor omite un anumit lucru, asa incat atentie la sentimentele celorlalti pentru ca s-ar putea sa-i raniti profund. Ambalati frumos mesajul pe care doriti sa-l transmiteti si veti vedea ca veti obtine mult mai multe foloase ca urmare a acestei atitudini. In privinta dragostei, s-ar putea ca multi Varsatori sa afle unele adevaruri dureroase despre partener. Poate in anii anteriori si-au facut planuri privind o casatorie sau o legalizare, o oficializare a relatiei lor. Acum vor constata ca partenerul are alte ganduri, are alte proiecte de viitor in care ei nu sunt inclusi. Asa incat sectorul dragostei poate cunoaste unele transformari profunde, dar acestea vor dura pana in luna august. Dupa aceasta luna, mai precis dupa 17 august, cand se produce Luna Noua in semnul Leului, Varsatorii vor trece la o noua etapa a manifestarii dragostei. Vor putea cunoaste o persoana cu care sa dezvolte o relatie interesanta si de lunga durata. Sectorul sanatatii poate fi afectat de unele interventii chirurgicale pe care le vor suporta nativii acestei zodii in acest an. Atentie la pietre la rinichi sau la vezica biliara. Recomand Varsatorilor sa aiba un contact mai des cu medicul curant si la 3-4 luni sa-si faca un set complet de analize pentru a nu suferi prea mult de pe urma afectiunilor pe care le vor descoperi.

Pesti
Nativii Pesti vor fi destul de incercati in acest an, dar in sens pozitiv. Neptun, planeta clarviziunii, a iubirii universale este guvernatorul lor, al semnului zodiacal al Pestilor si anul acesta Neptun intra in Pesti. Este un eveniment mult asteptat de astrologi deoarece intrand in semnul clarviziunii, al vibratiilor subtile, multe persoane vor da dovada de o intuitie deosebita in privinta actiunilor pe care le au de facut, in privinta relatiei cu cei din jur sau in privinta lucrurilor aduse de viitor. Nativii Pesti vor cunoaste o crestere sporita a intuitiei lor. De asemenea, cei care lucreaza in domeniul artelor vor fi avantajati. Cei care lucreaza in sectorul religios vor cunoaste recunoasterea publica si foarte multi misionari vor iesi la rampa si in lumina reflectoarelor. Multi Pesti vor fi adevarate radare in a detecta potentialul succes financiar. Vor avea intuitii deosebite si cand vor porni o afacere in 2012, ideile lor vor fi vizionare si in decurs de 12 luni s-ar putea sa cunoasca si o fructificare.
Este momentul cel mai potrivit pentru acesti nativi pentru a-si desavarsi studiile. Multi Pesti s-ar putea sa se intoarca la scoala sau sa-si finalizeze studiile pe care le-au abandonat cu ceva timp in urma. De asemenea, calatoriile in strainatate sunt avantajate si nativilor Pesti care isi propun sa se casatoreasca in 2012 le recomand sa faca acest gest deoarece este un an de bun augur pentru dansii. Totodata, Pestii care doresc sa devina parinti vor da dovada de o mare fertilitate in anul care vine si se vor naste multi copii. Trebuie insa sa le atrag atentia asupra sectorului deplasarilor, calatoriilor la volanul unui autovehicul sau a calatoriilor cu autobuzul, trenul, masina pentru ca exista riscul unor accidente. Asa incat mare prudenta in privinta deplasarilor pe care le veti face.
Prin urmare, 2012 este un an plin, intens pentru toti dintre noi si recomandarea mea este sa-l traiti din plin, bazandu-va pe intuitie si pe sentimente. Incercati sa pastrati echilibrul, si in momentul in care va exprimati punctul de vedere, faceti-o cu delicatete pentru a nu-i rani pe cei din jur si pentru a nu da nastere unor conflicte.

Horoscop realizat de astrolog Alexandra Coman

Cuvinte cheie: horoscop, astre


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu