joi, 5 ianuarie 2012

Top 5: Cele mai sexy sirene ale anului 2011

Anul care tocmai s-a incheiat a fost plin de evenimente in industriile de muzica, film si divertisment. Dar cel mai important, multe femei frumoase din circuitul de showbiz au impresionat prin fizicul sexy.

In topul celor mai frumoase intalnim manechine, cantarete si actrite de toate varstele. Abbey Crouch a cucerit piata prin reclamele la lenjerie intima, desi a devenit mama in martie 2011. Fanii erau ingrijorati si de faptul ca manechinul Kate Moss nu va mai poza nud dupa casatoria cu Jamie Hince. Din fericire, fotografiile calendarului Pirelli 2012 demonstreaza contrariul.

Cantareata Rihanna a petrecut anul trecut mai mult dezbracata decat imbracata. Costumele ei de scena au devenit din ce in ce mai indraznete, iar fotografiile din diferite reviste au avut un procent de risc crescut. Cantareata chiar a alergat goala pe campul unui fermier din Irlanda de Nord, spre mahnirea celorlalti agricultori.

Rosie Huntington-Whiteley n-a avut secrete fata de Victoria’s Secret. Prin urmare, n-a fost nicio surpriza cand aceasta a retinut atentia regizorului hollywoodian Michael Bay, pregatindu-si debutul cinematografic. Sexy-galeza Imogen Thomas a avut si ea un an incarcat: a facut plaja in bikini, a facut dus in bikini si a alergat pe plaja in bikini. Si, cel mai important, a iesit la iveala aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Ryan Giggs. Cel mai probabil, fara bikini.

Cuvinte cheie: vedete, sexy


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu