marți, 30 august 2011

Atentie la ce mancati

Aproape nu trece o zi fara ca reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului sa nu depisteze un comerciant care vinde produse din carne fara nereguli. In urma unui control efectuat la magazinele din zona Pietei Nicolina, comisarii au gasit un comerciant care tinea carnea deasupra lazilor frigorifice, nicidecum in interiorul acestora. Explicatia vanzatorului este de-a dreptul halucinanta. Prin aceasta tehnica, el sustine ca isi atrage cei mai multi clienti.
Comisarii OPC au luat la verificat magazinele care comercializeaza preparate din carne din Piata Nicolina. In urma actiunii de control, acestia au depistat un comerciant care nu respecta nici macar conditiile minime de depozitare a alimentelor.
Administratorul magazinului s-a aparat, motivand  ca aceasta este modalitatea prin care isi atrage cei mai multi clienti. De altfel, comisarii OPC sustin ca in piata Nicolina a devenit o obisnuita pentru vanzatori sa expuna in acest mod carnea.
Comerciantii care sunt prinsi depozitand preparate din carne in conditii improprii risca amenzi cuprinse intre 2.000 si 20.000 de lei.

Cuvinte cheie: carne, OPC, control, piata, magazin, comerciant


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu