sâmbătă, 20 august 2011

Doua masini s-au ciocnit frontal intr-o curba din Bucium

Un sofer de 22 de ani care gonea pe DN24 dinspre Vaslui spre Iasi, a pierdut controlul masinii si a izbit frontal  un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Soferul care uitase sa ridice piciorul de pe pedala de acceleratie nu a fost ranit. Cei pe care i-a lovit, insa, au ramas incarcerati intre fiarele masinii si
n-au putut fi scosi decat de pompieri.

Viteza unui sofer inconstient era cat pe ce sa curme viata a doua persoane dintr-un autoturism care circula regulamentar. Soferul vinovat de producerea accidentului, un tanar de 22 de ani, a izbit frontal o masina, intr-o curba in zona Bucium.


In masina izbita frontal se aflau doua persoane- pasagera de pe scaunul din dreapta, cu greu a putut fi scoasa de catre trecatori. Soferul insa, un barbat de 56 de ani, a ramas prins intre fiarele contorsionate ale daciei pe care o conducea cu prudenta, spun martorii.

Minute bune s-au chinuit pompierii sa-l scoata din masina. Si el, si femeia care il insotea, au primit ingrijiri la locul accidentului, apoi au fost dusi la spital pentru investigatii amanuntite.Ambii conducatori auto au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Soferul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Cuvinte cheie: accident, iasi, bucium, viteza


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu