joi, 25 august 2011

Scandal monstru la Lungani

Doi parinti din localitatea ieseana Crucea isi tin copii legati in lanturi. Este apelul primit la 112 care a pus pe jar echipaje de politie, medici si asistenti sociali. Ajunse la fata locului, echipajele de interventiei au constat ca micutii se jucau linistiti in curtea casei, iar apelul la serviciul unic de urgenta a fost dat un barbat
care vroia sa se razbune pe parintii copiilor.

Totul a pornit de la un teren primit mostenire de trei frati din localitatea Crucea. Unul dintre ei traieste impreuna cu sotia si cei cinci copii intr-o cocioaba ridicata pe acel teren. Ca sa reuseasca sa-l evacueze de acolo, unul dintre frati a inceput sa le spuna tuturor cunoscutilor ca cei 5 copii sunt tinuti in lanturi. Omul a sunat chiar la 112 si a spus ca micutii sunt legati si tinuti prizioneri in casa. In cateva minute, peste 100 de sateni revoltati s-au strans sa vada ce se intampla.

La prima vedere, barbatul pare ca are dreptate. Copii stateau intr-un spatiu insalubru, erau murdari, iar cel mai mic dintre ei, de un an si cateva luni, are si o boala de piele. Niciunul nu era insa legat.

Cand au vazut conditiile in care micuti erau crescuti, echipajele de la politie au decis sa-l duca pe tatal lor la sectie, la audieri.

Totodata, medicii au luat copilul cel mic si au gonit cu el spre spital.

Misiunea lor nu a fost usoara- parintii micutului au incercat sa ii atace.

Asistentii sociali au demarat deja o ancheta. Ei spun ca, cel mai probabil, copiii vor fi luati din grija parintilor si dusi intr-un centru de plasament. Parintii lor au fost amendati de politisti, la fel ca si barbatul care a dat apelul fals la 112.

Cuvinte cheie: lungani, iasi, politie, crucea, scandal


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu