joi, 25 august 2011

Tentativa de viol

Prin clipe de groaza a trecut o batrana din Iasi, care a scapat ca prin minune din mainile unui barbat fara adapost care a intrat peste ea in casa si a incercat sa o violeze. Omul mai intrase la ea in apartament, pentru ca femeii ii era mila de el si ii dadea uneori sa manance. Fapta s-a intors insa impotriva ei, pentru ca barbatul a tinut minte ca are yala stricata si era convins ca ii va fi usor sa patrunda in apartament. Acum este arestat si risca ani grei de inchisoare.

Batrana a auzit zgomot in miez de noapte si s-a ridicat din pat ca sa vada ce se intampla. Statea cu emotii pentru ca stia ca are yala stricata si ca oricine poate patrunde in locuinta. Spre ghinionul ei, si barbatul fara adapost caruia obisnuia sa ii dea de pomana stia ca are usa stricata.

Minute bune s-a chinuit sa-l convinga sa iasa din apartament. Barbatul avea insa un plan bine stabilit. Cand a vazut ca este alungat, nu a stat pe ganduri: s-a dezbracat si s-a napustit asupra batranei.

Mai multe echipaje de politie au gonit spre locuinta femeii. L-au gasit pe agresor gol pusca, traind inca cu speranta ca batrana ii va satisface poftele trupesti. Luat la intrebari, a aruncat vina in carca unui alt barbat, care i-ar fi spus ca batrana e usor de manipulat.

Cand au vazut ca incepe sa faca scandal, oamenii legii l-au tinut tot restul noptii in arest, iar la prima ora a diminetii l-au dus in fata procurorilor.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca de la 3 pana la 10 de inchisoare.

Cuvinte cheie: viol, iasi, sectia V


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu