joi, 25 august 2011

Luni, 15 august, este zi libera in sistemul bugetar

Luni, 15 august, crestinii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului, prilej cu care angajatii institutiilor publice vor beneficia de un week-end prelungit. Asadar, in cazul in care aveti de rezolvat probleme in cadrul sistemului bugetar trebuie sa le amanati pana pe data de 16 august.  Cu toate acestea, in pricipalele institutii din Iasi va fi asigurata permanenta.
Angajatii sistemului bugetar si o parte dintre angajatii din sistemul privat nu vor lucra luni. Nici la Primarie nu ar fi bine sa va planificati rezolvarea problemelor pentru ziua de luni.
In cazul in care aveti treaba pe la Finanate, singura solutie este sa asteptati pana marti, 16 august sau sa intrati pe site-ul institiei pentru a afla diferite informatii cu privire la plata taxelor sau a impozitelor.
Prin lege, romanii au mai multe sarbatori legale in care nu se lucreaza: prima si a doua zi din noul an, prima si a doua zi de paste, sarbatoarea muncii pe 1 mai, prima si a doua zi de Rusalii, 15 august de sfanta marie, 1 decembrie de Ziua Nationala a Romaniei si Prima si a doua zi de Craciun.

Cuvinte cheie: liber, sarbatoare, sistem, lucru, inchis


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu