vineri, 19 august 2011

Doi frati au protestat pe un bloc din fata sectiei II de politie

Au fost amendati de politisti, iar in semn de protest s-au urcat pe un bloc de patru etaje si au amenintat ca se taie cu cioburi de sticla. Vorbim despre doi frati din Iasi care au protestat mai bine de 3 ore. In timpul petrecut pe bloc au avut si cateva solicitari- le-au cerut politistilor un pui la rotisor, apa rece si tigari.

In timpul unei razii in cartierul Pacurari, politistii le-au cerut celor doi frati de 28, respectiv 24 de ani, sa se legitimeze. Oamenii s-au simtit jigniti, spun ei, si in loc sa prezinte actele, au inceput sa injure.

Fratii considera ca au fost amendati pe nedrept. Dupa ce au fost lasati sa plece, in loc sa mearga acasa s-au urcat pe un bloc de patru etaje din fata sectiei de politie II. Au spart un geam si au inceput sa ameninte ca se vor taia cu cioburile de sticla.

Interventia a devenit si mai dificila in momentul in care cei doi frati, toropiti de caldura si de foame, au inceput sa le ceara politistilor un pui la rotisor, apa rece si tigari. Au primit doar apa, iar dupa trei ore in care si-au strigat nemultumirile in gura mare, unul dintre ei a coborat.

Dupa zece minute, si fratele lui a abandonat.

Ca sa il sustina, dar si pentru ca este obisnuit cu astfel de gesturi. In urma cu numai cateva zile, tanarul de 24 de ani s-a suit pe o casa, s-a stropit cu benzina, si a amenintat ca-si da foc. Si atunci se afla sub influenta licorilor bahice.

Cuvinte cheie: protest, iasi, sectia II politie, frati, bloc


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu