luni, 29 august 2011

Escapada romantica si efervescenta cu Fetele Norocoase

De cate ori e bine sa fugi in lume cu tine – de Mihaela Aioanei

Buna, sunt Mihaela Aioanei, managerul si cea mai buna prietena a Fetelor Norocoase. Astazi am sa-ti  prezint un altfel de job la care esti datoare sa faci cariera. In fiecare fata si in fiecare femeie se ascunde o ducesa rasfatata careia trebuie sa-i faci pe plac din cand in cand. Din noianul de zile in care lucrezi pana tarziu, le faci toate mofturile altora si abia iti mai ramane timp pentru a-ti indeplini dorintele, te invitam sa cauti cateva ore de pret pe care sa le petreci zambind. Fiindca numai rasfatandu-te saptamanal iti pastrezi un tonus excelent si feminitatea aceea misterioasa care-i innebuneste pe barbati!
Poti incepe printr-o parada a modei privata pe care sa ti-o oferi numai tie, proband si asortand ultimele achizitii cu accesoriile tale favorite. Incalzeste atmosfera cu muzica ta de zile mari – stii tu – acele piese care te fac sa vibrezi, chiar si atunci cand te afli intr-o intalnire de afaceri sau la un interviu, si despre care iti zici adesea ca au fost create special pentru cineva ca tine. Danseaza! Cucereste oglinda si inventeaza piruete noi!
Apoi creeaza-ti un minisalon de infrumusetare si deconectare deplina din baie pana in dormitor. De ce sa nu tragi draperiile si sa nu indulcesti aerul cu lumina a catorva zeci de lumanari parfumate? Umple-ti cada cu apa fierbinte, spuma de baie hidratanta, ulei aromat care-ti imbie simturile si arunca peste toate acestea un buchet de petale sau flori proaspete. Fiindca astazi, totul, e numai si numai al tau! A, si nu intra in apa fara un pahar de ceai cu gheata sau vin rosu si ceva interesant de citit!
Fericita si relaxata? Ritualul nu a luat inca sfarsit! E vremea pentru alintare cu toate, dar efectiv toate produsele de ingrijire de care dispui si pe care tot uiti sa le incerci – creme de masaj, de hidratare si autobronzant, demachiant, tonic si hidratant pentru ten, chiar si masti de fructe, tratament pentru par, ser pentru varfuri, balsam pentru ochi, crema pentru cuticule…Stii doar ca lista continua atat de mult incat, daca le-ai alinia, s-ar forma la picioarele tale un kilometru de frumusete in stare lichida! Iar apoi admira rezultatul! Nu-i asa ca merita?
Fetele Norocoase ar spune ca acum e cel mai potrivit pentru o salata de fructe de padure si inghetata de vanilie cu frisca, servite intr-o cupa de jumatate de pepene galben. Mmm, delicios ca un sarut care se intampla numai o data!
Esti libera sa te rasfeti oridecateori simti ca trebuie, esti libera sa gasesti timp pentru tine chiar si la sfarsitul unei zile de alergatura si carnaval. Fiindca la fel cum te iubesti singura te iubesc si te respecta si ceilalti. Fiecare ezitare se vede. Iar noi, femeile, Fetele Norocoase si fetele inteligente suntem oricand in stare sa depasim caravane de griji cu kilometri de frumusete.

Cuvinte cheie: fete norocoase


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu