sâmbătă, 27 august 2011

Un iesean a fost convins sa trimita 900 de lei pentru a castiga un presuspus premiu de 10.000 de Euro

Un barbat in varsta de 48 de ani a primit pe telefonul mobil un mesaj in care se mentiona ca este fericitul castigator al unui premiu de 10.000 de Euro, iar pentru validarea acestuia trebuie sa achite suma de 900 lei. Barbatul nu a verificat daca acest lucru este adevarat si a trimis suma solicitata printr-un serviciu bancar de transfer, realizand ulterior ca a fost inselat.
Barbatul le-a povestit oamenilor legii ca a primit un mesaj pe telefonul mobil prin care era anuntat ca a castigat un premiu de 10.000 de euro. Pentru validarea si ridicarea premiului i s-a indicat un numar de cont unde sa trimita 900 de lei.
Barbatul nu este singura persoana inselata in ultimele doua zile la Iasi. Si o femeie de 22 de ani, care lucra la o sala de jocuri a fost pacalita cu suma de 60 de lei de catre doua tinere. Acestea au achizitionat bauturi energizante si au achitat contravaloarea bauturilor. Ulterior, cele doua tinere au solicitat banii inapoi, insa cand au inapoiat restul primit, au inselat-o pe vanzatoare cu suma de 60 lei.
Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de insalaciune, chiar daca autorii nu au fost deocamdata depistati.

Cuvinte cheie: teapa, telefon, pacaleala, euro, sms, dosar, penal


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu