marți, 23 august 2011

Trupul unui tanar de 28 de ani a fost gasit pe malul raului Siret

Descoperire socanta facuta de doi ieseni din comuna Sarca. Oamenii au gasit bucati din trupul unei persoane. Au dat alarma la 112, iar politistii au rascolit intreaga zona. Au dat peste cadavrul unui tanar de 28 de ani, care figura ca disparut de acasa de la sfarsitul lunii iunie.

Tanarul de 28 de ani, din localitatea Halaucesti, locuia acasa la parintii lui. Nu prea avea prieteni si nici un loc de munca, povestesc apropriatii. La sfarsitul lunii trecute a baut la carciuma din sat, impreuna cu niste prietenii, apoi a disparut.

In zadar l-au cautat prietenii si familia. Nu au mai primit niciun semn si, incet - incet, isi pierdeau speranta ca vor mai auzi ceva de el. Pana joi dimineata. Doi barbati au gasit un brat uman pe malul raului Siret. Politistii au rascolit zona si, la 150 de metri distanta de bucatile din trupul barbatului, i-au gasit si cadavrul.

Parintii l-au identificat dupa haine. Faptul ca era imbracat indica faptul ca nu s-a dus pe malul raului cu intentia de a se scalda. Asa ca, ipoteza unei sinucideri nu este exclusa. Oamenii legii spun ca e posil ca trupul sa fi fost adus la mal cand apa s-a retras si mancat de animalele salbatice.

Localnicii il stiau pe tanar ca fiind linistit si respectuos. Stiau ca nu are multi prieteni si ca este mai singuratic, insa le vine greu sa creada ca s-a sinucis.

Trupul se afla in stare de putrefactie insa la examinarea exterioara nu s-au constatat semne de violenta. A fost insa dus la medicina legala, iar in urma autopsiei se va stabili cauza mortii. Pana atunci, a fost deschis dosar de moarte suspecta.

Cuvinte cheie: siret, halaucesti, inecat, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu