sâmbătă, 22 octombrie 2011

15 pelerini au ajuns la spital

Orele lungi de stat in picioare la coada, in frig, fara mancare, i-au trimis pe pelerini direct la spital. Niciunul nu a vrut sa ramana internat. Credinciosii au tinut mortis sa ajunga inapoi la Mitropolie. Medicii se asteapta ca numarul acestor pacienti sa creasca.

15 pelerini au ajuns la spital. Sunt pacienti de peste 55 de ani, ce si-au petrecut noaptea la rand la Mitropolie, asteptand sa se inchine la moastele sfintei cuvioase Parascheva.

Orele lungi de stat in picioare, ploaia, dar si imbrancelile i-au trimis adus pe credinciosi la camera de garda. O parte dintre credinciosii ajunsi la spital s-au impiedicat si au cazut la finalul procesiunii calea sfintilor.

Medicii avertizeaza persoanele care stau ore in sir in frig la coada pentru a ajunge la moaste sa nu neglijeze alimentatia si nici temperaturile scazute din timpul noptii. De asemenea, persoanele aflate sub tratament sunt sfatuite sa nu intrerupa medicatia.

Din experienta anilor trecuti, medicii spun ca se asteapta ca numarul pacientilor sa creasca, mai ales ca meteorologii anunta ca temperaturile vor scadea in urmatoarele zile.

Cuvinte cheie: spital, pelerini, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu