joi, 27 octombrie 2011

Intr-o singura ora, un iesean a incercat sa se omoare in trei moduri diferite

Un iesean de 42 de ani a trecut ca prin minune pe langa moarte, dupa ce a incercat sa se sinucida prin trei metode diferite in cursul unei singure ore. Barbatul a fost adus la timp la spital, iar medicii au reusit sa il salveze. Cand starea lui va fi mai buna, un psiholog va sta de vorba cu el si va incerca sa-l ajute sa treaca
peste problemele care l-au impins la un asemenea gest disperat.

Supararile barbatului au inceput sa apara in momentul in care sotia sa a plecat la munca in strainatate, acum trei ani. Dupa un timp, l-a parasit fara sa ii dea vreo explicatie.

Iar pentru ca barbatul nu reuseste sa-si gaseasca un serviciu stabil si munceste doar cu ziua pe unde apuca, nu are destui bani cat sa le asigure celor 4 copii o educatie buna. Sotia a hotarat sa-si ia si copii in strainatate, iar barbatul nu reueste sa se impace acum cu gandul ca a fost abandonat de toti oamenii la care tinea.

Invins de greutati, a incercat sa-si ia zilele. S-a trezit la spital fara sa stie cine l-a gasit si in ce stare. Isi aminteste doar ca a incercat sa se omoare prin trei metode diferite.

Starea lui este acum stabila, dar are nevoie de supraveghere permanenta si tratament specializat. Medicii vor aduce si un psiholog care il va consilia si il va ajuta sa treaca peste depresia care il apasa.

Cuvinte cheie: suicid, iasi, upu, saj iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu