marți, 18 octombrie 2011

Accident spectaculos in Bucium

Accidente pe banda rulanta pe strazile din Iasi. Soferii au parut ca ignora ploaia si au mers cu viteza. La fel a procedat si un barbat care a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si a izbit violent o masina care circula regulamentar. Impactul a fost atat de puternic incat masina lovita, un Logan, a luat foc.

Cele doua masini s-au izbit dupa ce unul dintre soferi a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens. Cu dosar penal se vor alege insa ambii conducatori auto, pentru ca cel care circula regulamentar bause inainte sa se urce la volan.

Tanarul le-a spus politistilor ca a baut un pahar de bere. Testat alcooscopic s-a dovedit ca avea o alcoolemie de 0, 15 la mie. Martorii ii tin partea totusi si spun ca de vina pentru producerea accidentului este vinovat numai soferul care a intrat pe contrasens.

Soferul baut nu a avut ghinionul doar de a fi descoperit ca bause, dar s-a ales si cu masina facuta praf. In urma impactului, autoturismul a luat foc. Cauza- un scurtcircuit electric.

Soferul care circula cu viteza si a pierdut controlul masinii a fost dus de urgenta la spital. Starea lui este buna.

Cuvinte cheie: bucium, accident, iasi, smurd


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu