luni, 31 octombrie 2011

Vibromasaj 3D, acum si in Iasi

Iesencele ce au probleme cu surplusul de kilograme au la in­demina cel mai de fite aparat de vibromasaj al momentului. Apa­ra­tul cu vibratii 3D se gaseste in cadrul Centrului Solar Body Line, situat vizavi de Ateneul din Ta­ta­rasi. Spe­cialistii spun ca miscarile apa­ra­tului disloca pur si simplu gr­a­si­mea din tesutul masat.

Si Madonna il foloseste
Aparatul Power Plate pentru vibromasaj 3D este de acelasi tip cu cel utilizat de celebra artista Madonna. Aparatul pentru slabit poate face minuni in numai 15 minute de utilizare, nivelul de grasimi arse fiind echivalent cu cel eliminat intr-o ora si jumatate de fitness. „Este un aparat dupa un concept nou, cu vribratii circulare care poate asigura o slabire pe anumite portiuni ale corpului. Achi­zi­tia a fost facuta din Anglia, dar dispozitivele sunt fabricate in Germania“, a spus Adrian Bursuc, proprietarul Centrului Solar Body Line.

Disloca tesutul de grasime
Exercitiile obositoare pentru slabit facute la sala pot deveni de domeniul trecutului. Vibratiile circulare ale aparatului asigura o actiune eficienta asupra tesutului adipos. Practic, miscarile sunt efec­tuate de aparatul pus in mis­ca­re electric si poate fi fixat sa ac­tio­neaze exact in zonele cu de­pu­neri. Tehnologia revo­lu­tio­na­ra permite ca pe lânga efectul de sla­bire, Power Plate sa fie eficient si in tonifierea musculaturii, im­bu­na­tatirea mobilitatii si a coordo­narii, activarea cir­culatiei, cres­te­rea metabolismului, combaterea celulitei, pieredera importanta in centimetri.
De asemenea studii pe acest a­pa­rat arata ca o sedinta de Power Plate 3D antreneaza si sistemul ner­vos, iar o utilizare frecventa poate ajuta la restabilirea echilibrului hormonal. In timpul antrenamentului, muschii pompeaza sânge in toate regiunile corpului, crescând debitul sanguin cu pâna la 50%. Astfel se asigura irigatia corespunzatoare tuturor celulelor. Antrenamentul presupune foarte putin efort si nu genereaza transpiratii abundente.

______

Este un antrenament pe baza de accelerare. Tehnologia foloseste doua motoare independente, dar sincro­ni­zate, care produc o vibratie controlata prin parametrii specifici. Aceasta este ulterior transmisa anumitor parti ale corpului in func­tie de pozitia do­rita pe aparat, cum ar fi stând, sezând sau culcat. Faptul ca mus­chii reactioneaza reflex la amplificarea gravitatiei si relaxarii, având ca scop pas­trarea echilibrului, face ca acest tip de antrenament sa fie atât de eficient.
Adrian Bursuc, administratorul Centrului Solar Body Line din Iasi.

_______

Costuri:
- Sedinta 15 minute - 30 de lei
- Abonament 6 sedinte - 100 de lei

_______

Program:
Luni - Sâmbata: 9 - 21
Duminica: 12 - 21

Cuvinte cheie: surpus de kilograme, sala, masaj, vibromasaj 3d, slabit


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu