luni, 31 octombrie 2011

Vedeta ProTV Alina Nicodim s-a casatorit cu chirurgul Mihai Ivan

Nunta, mare nunta la Iasi. Alina Nicodim, crainica postului local Pro Tv Iasi, s-a casatorit sambata cu Mihai Ivan, chirurg plastician la Sectia de Urgente din Copou. Insotiti de un grup restrans de rude, mirii au pasit in fata altarului de la Biserica „Sf. Nicolae Domnesc“. Petrecerea a tinut pana in zori la Castelul din Breazu, langa Iasi, unde s-au distrat aproape 300 de invitati.

Nunta clasica
Clopote de nunta la Pro Tv Iasi. Alina Nicodim, frumoasa blonda care prezinta stirile, s-a maritat cu unul din cei mai chipesi medici ieseni. Alesul ei este Mihai Ivan, medic de chirurgie plastica ce activeaza in cadrul sectiei Urgente care acum apartine Spitalului „Sf. Spiridon“. Rezervati in a dezvalui detalii despre marele eveniment din viata lor, cei doi au pregatit o nunta clasica, simpla, fara opulenta. „Eu am zis ca o sa ma distrez si ca nu voi face altceva decat sa ma simt bine. De aceea nu m-am ocupat nici eu si nici Mihai de nunta. Am lasat totul in grija unei firme care stie organizarea pana la cel mai mic detaliu. Eu nu stiu chiar toate amanuntele“, a spus Alina Nicodim. Cununia religioasa a avut loc sambata trecuta, pe 22 octombrie, la biserica „Sf. Nicolae Domnesc“, iar petrecerea s-a tinut la restaurantul „La Castel“ de la Breazu.

Mireasa s-a lasat asteptata
Pregatit cu grija pana la cel mai mic amanunt, elegant ca manechinele din revista, medicul Mihai Ivan a ajuns la biserica de langa Palatul Culturii cu aproape jumatate de ora inainte de cununia care a fost programata pentru ora 16. In frac de culoare neagra, brau, papion bleumarin si pantofi eleganti, mirele a salutat zambitor toti invitatii care si-au facut aparitia rand pe rand. Cu zece minute dupa ora 16 a ajuns si mireasa in fata usii bisericii. Alina Nicodim a coborat dintr-un Range Rover sport si a fost condusa inaintea viitorului sot de cei doi nasi. Imbracata intr-o rochie alb-ivoire, cu o coafura ce-i pune si mai mult frumusetea in evidenta, mireasa s-a oprit cu doi pasi inaintea mirelui. „Nu am cuvinte sa mai spun nimic“, a reusit sa silabiseasca Mihai Ivan. Cei doi au respectat traditia ca mirele sa nu vada mireasa inainte de a ajunge la biserica. Ceremonia relegioasa a durat aproape o ora, iar alaturi de miri au fost doua perechi de nasi, o pereche fiind formata din colegul mirelui, Vladimir Poroch si sotia acestuia.

Diferenta de 10 ani
Vedeta TV l-a intalnit pe cel care i-a devenit sot in urma cu multi ani, prin intermediul unui cerc de prieteni comun, dupa cum chiar ea a marturisit. Faptul ca Mihai Ivan este mai in varsta cu 10 ani decat Alina Nicodim, pare ca nu a reprezentat un impedipent ca ei sa fie impreuna. „Suntem impreuna de mult. Ne iubim foarte mult, iar aceasta casatorie era pasul firesc“, a afirmat Alina Nicodim. Doctorul Mihai Ivan provine din Focsani, dar de mai multi ani s-a stabilit in Iasi. Tatal mirelui este tot medic, iar mama este cunoscuta ca specialista in degustat de vinuri. Alina Nicodim a intrat in televiziunea locala in 2007, facultatea de jurnalism absolvind-o doi ani mai tarziu. Dupa mai bine de un an in studioul local Antena 1, vedeta s-a mutat la statia locala Pro Tv unde prezinta stirile si acum.


Eu sunt o fire mai conservatoare asa ca a fost o nunta simpla. Pe langa rude si cei apropiati au fost si multi prieteni cu care m-am simtit bine. Rochia nu a fost una foarte scumpa si nici iesita din comun. A fost o rochie care mi-a placut mie foarte mult.

Alina Nicodim

Cuvinte cheie: nunta, alina nicodimn, prezentatoare protv, casatorie


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu