marți, 18 octombrie 2011

Scandal cu impuscaturi in Grajduri

Un nou scandal cu impuscaturi a avut loc in Iasi. Un barbat de 60 de ani, furios ca un cioban isi lasa oile sa pasca pe terenul lui, a tras patru focuri de arma. Cand proprietarul oilor a mers sa ii ceara socoteala, aceasta a scos din nou arma si l-a impuscat in piept. Victima a fost transportata de urgenta la spital, iar agresorul a fost dus la audieri. Politistii au decis insa sa il cerceteze in stare de libertate.


Scandalul a izbucnit initial intre un tanar in varsta de 18 ani care pastea oile si proprietarul unei paduri din localitatea ieseana Grajduri. Acesta din urma, aflat se pare sub influenta bauturilor alcoolice a tras patru focuri de arma inspre cioban, suparat peste masura pentru ca oile pasc pe terenul lui. In apararea tanarului a sarit rapid proprietarul oilor. N-a apucat sa scoata nici doua cuvinte ca a fost impuscat in piept si a picat secerat la pamant.

De altfel, mai spune barbatul ajuns la spital, proprietarul padurii este cunoscut in localitate ca fiind un om violent, care isi face dreptate cu pistolul.

Inainte sa fie transportat la spital, barbatul a apucat sa alerteze politia. Agresorul a fost dus la audieri, dar oamenii legii au concluzionat ca nu reprezinta un pericol public, asa ca in continuare il cerceteaza in stare de libertate.

Starea barbatului de 51 de ani este stabila. Medicii au tinut insa sa-l interneze, ca sa fie siguri ca nu apar complicatii.

Cuvinte cheie: ipj, saj iasi, impuscaturi, grajduri


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu