vineri, 28 octombrie 2011

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost batut cu salbaticie, cu o ranga

Gelozia i-a intunecat mintile unui barbat care si-a facut dreptate cu o ranga. In puterea noptii, omul a intrat in casa peste amantul concubinei sale si l-a lovit pana l-a lasat inconstient. Vecinii victimei sunt cei care au auzit scandal si au dat alarma la 112. Acum, barbatul este internat in stare critica la spital, iar cel care l-a atacat este cercetat de politisti in stare de libertate.

Intreg scandalul a pornit din cauza unei femei care a ramas insarcinata un constantean de 50 de ani si pe care l-a parasit cu cateva luni inainte sa-i nasca copilul. S-a mutat  impreuna cu noul ei iubit, un barbat din localitatea ieseana Tomesti. In urma cu o luna, tatal copilului a incercat sa-si vada bebelusul, dar fosta lui iubita nu l-a lasat sa intre in casa.

Vecinii au avut dreptate- omul a cautat razbunare. Azinoapte, s-a intors hotarat sa-si ia copilul. Inarmat cu o ranga, a spart geamurile si usa ieseanului si a intrat peste el in casa. Nu l-a crezut cand i-a spus ca femeia l-a parasit si pe el si a inceput sa-l loveasca.

Vecinii au auzit cu greu tipetele de ajutor ale barbatului, iar pana cand au reusit sa sune la 112, victima zacea inconstienta, iar agresorul fugise. In scurt timp a fost insa prins de politisti.

Medicii nu se pot pronunta inca cu privire la numarul de zile de ingrijiri medicale, pentru ca starea lui este grava si pot aparea oricand complicatii. Loviturile i-au afectat organele interne.


Urmeaza ca pacientul sa fie suspus unei noi serii de investigatii. Pana cand nu se va stabili cu exactitate diagnosticul, agresorul va fi cercetat in stare de libertate. Intre timp, politistii ii audiaza pe vecinii barbatului, ca sa desluseasca povestea.

Cuvinte cheie: tomesti, iasi, ipj, sf spiridon


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu