miercuri, 19 octombrie 2011

Suspectul in cazul baschetbalistului Hardy Chauncey s-a predat

Principalul suspect in cazul baschetbalistului american Hardy Chauncey, mort dupa o bataie in club, la Giurgiu, a fost retinut. El s-a predat politiei noaptea trecuta si este acum audiat.

Suspectul are 25 de ani si este din Giurgiu. El a fost retinut de procurori pentru 24 de ore si va fi prezentant in fatamagistratilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile, informeaza realitatea.net.
Suspectul le-a povestit anchetatorilor ca s-a aflat in acelasi club cu sportivul american. La un moment dat s-au luat la cearta, iar barbatul i-a dat un pumn sportivului care a cazut la pamant si s-a lovit cu capul de beton.
Scandalul ar fi izbucnit duminica, in jurul orei 4 dimineata, intr-un club din Giurgiu. Baschetbalistul in varsta de 23 de ani a vrut sa danseze cu niste tinere. De aici a izbucnit un conflict intre sportiv si membrii unei grupari locale.Transportat la spital, tanarul nu a mai putut fi salvat. In urma autopsiei se va stabili daca loviturile cauzatare de moarte au fost provocate de cazatura sau de un obiect contondent.

sursa: realitatea.net

Cuvinte cheie: Hardy Chauncey, suspect, baschetbalist, club, cearta


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu