marți, 11 octombrie 2011

[GALERIE FOTO] Masini de lux si invitati de seama la nunta de fite a lui Petru Movila

Nunta cu fast la Iasi! S-a insurat seful filialei judetene PD-L, deputatul Petru Movila. Petrecerea s-a tinut intr-un restaurant de lux de la marginea orasului, iar printre invitati s-au numarat colegii de partid, sefii judetului, dar si ministrul apararii nationale, Gabriel Oprea.

Deputatul pd-l petru movila si doctorita raluca neagu au spus "da" in fata oftierului de stare civila inca de anul trecut. programul incarcat nu le-a permis insa pana acum sa-si uneasca destinele si in biserica si sa sarbatoreasca evenimentul cum se cuvine, cu o petrecere de zile mari. in ziua cea mare, totul a iesit ca la carte, astfel ca s-a meritat asteptarea.

Invitatii au mers direct de la cununia religioasa la petrecere. Evenimentul a avut loc intr-un restaurant de fite de la marginea orasului. Tinutele elegante ale doamnelor au venit parca in completarea masinilor de lux ale partenerilor. Au raspuns la invitatia mirilor sefii judetelui, membrii pdl, medici cunoscuti, dar si ministrul apararii nationale, gabriel oprea.

Meniul a fost unul traditional, dar nu au lipsit nici delicatesele. S-au servit, printre altele, icre negre si porci la protap.

Cuvinte cheie: petru movila, deputat, nunta, gabriel oprea


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu