sâmbătă, 8 octombrie 2011

VICTORIE DE ETAPA PENTRU CIUHODARU: Se reinfiinteaza Spitalul de Urgente, Guvernul da 2 milioane euro

Deputatul Tudor Ciuhodaru a impuscat doi iepuri odata cu intrarea lui in UNPR- a intrat in cursa pentru fotoliul de primar al Iasului si s-a ales si cu un nou spital de urgente. Ministrul apararii nationale, Gabriel Oprea, a anuntat ca in Iasi se va reinfiinta Spitalul de Urgente "Sf Ioan", care fusese comasat cu un alt spital din judet. In prima instanta, s-au alocat 2 milioane de euro pentru reabilitarea cladirii si dotarea cu aparatura. Urmeaza insa sa fie accesate si fonduri europene, astfel incat noul spital care va deservi populatia din zona Moldovei sa fie unul de standarde europene.

Tudor Ciuhodaru a afirmat raspicat ori de cate ori a avut ocazia ca cele doua mari prioritati ale sale, atat pe plan politic cat si profesional sunt candidatura la Primaria Iasi si realizarea unui spital de urgente modern. Si ca sa-si atinga scopul, nu a piedrut timpul- in trei ani,a reusit sa treaca prin patru partide politice. Ultima schimbare a avut loc in urma cu cateva zile, cand a trecut la UNPR. Se zvonea ca a iesit din partidul conservator pentru ca i s-a promis infiintarea unui spital de urgente la Iasi, iar astazi teoria a fost confirmata.

Practic, se va reinfiinta spitalul de urgente "Sf. Ioan", care fusese comasat cu spitalul "Sf. Spiridon". Spitalul va avea 195 de paturi si va fi dotat cu aparatura moderna.

Nu e singura veste buna pe care o primesc cetatenii din regiunea Moldovei. Pana la sfarsitul anului se va deshide si institutul de oncologie din Iasi. Constructia cladirii a costat 24 de milioade de euro, iar aparatura aproximativ 30 de milioane de euro.

Cuvinte cheie: oprea gabriel, unpr, iasi, urgente, sf ioan


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu