marți, 4 iunie 2013

Cele mai bune combinaţii de zodii. Află CU CINE SĂ TE CUPLEZI

Daca nu ai un iubit si esti în cautarea relatiei perfecte, ar trebui sa fii atent la compatibilitatile dintre zodii. Descopera cu cine te potrivesti cel mai bine.

Berbec - Taur

Relatia dintre un Berbec si un Taur este bazata pe echilibru si completare. Natura impulsiva si dornica de schimbare a Berbecului este foarte bine echilibrata de simtul pragmatic si ratiunea practica a Taurului.

Gemeni - Balanta

Atractia dintre acesti nativi este adesea instanta, dar pentru ca au foarte multe în comun, reusesc sa pastreze interesul pentru multa vreme.

Rac - Capricorn

Racul si Capricornul sunt doua semne opuse, foarte compatibile din punct de vedere amoros. Diferentele dintre aceste semne sunt majore: nativii din rac sunt persoane emotionale, sensibile si sentimentale, iar cei din capricorn sunt pragmatici, determinati si stabili.

Leu - Scorpion

Atractia dintre nativii din Leu si Scorpion este una puternica si pasionala. Relatia este una bazata pe o puternica atractie sexuala, dar rezista în timp datorita stabilitatii celor doua semne.

Fecioara - Pesti

Zodia Pesti reprezinta emotiile, sensibilitate, sentimentele profunde, iar zodia Fecioarei este una stabila si pragmatica. Aceste caracteristici îi ajuta pe nativii celor doua semne sa se echilibreze reciproc.

Sagetator - Varsator

Cei doi parteneri au pasiuni comune, iubesc provocarile si au o gândire libera. Reusesc sa pastreze viu interesul în relatie, iar discutiile lungi si interesante sunt un adevarat liant pentru ei.rtv.net


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu