miercuri, 13 iulie 2011

Aboneaza-te la editia DIGITALA

EDITIA COMPLETA ZIARUL DE IASI - IDENTICA CU CEA TIPARITA

Aboneaza-te la editia DIGITALA

Ziarul de Iasi este cel mai important ziar iesean si unul dintre cele mai respectate ziare locale din Romania. Continutul sau reflecta intr-un mod echilibrat realitatea cotidiana incluzind viata politica, afaceri, sport, divertisment etc. Ziarul de Iasi te ajuta sa ramai in contact cu tot ceea ce se intimpla in viata de zi cu zi.

Stim ca astazi, o parte dintre oameni prefera sa citesca  stirile intr-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iasi este o solutie pentru acestia, dar una incompleta  deoarece nu contine toate stirile din editia tiparita, fotografiile, anunturile de mica publicitate, machetele de publicitate, programele de televiziune, sectiunile speciale, suplimentele gratuite etc.  

Editia DIGITALA a Ziarului de Iasi vine in intimpinarea acestei dorinte si ofera cititorilor sai replica exacta a editiei tiparite, tot continutul  fiind prezentat  exact asa cum apare in print, incluzind fiecare articol, fotografie, anunt de mica publicitate . Singura diferenta este modul in care o poti citi.

Editia DIGITALA este disponibila pentru descarcare la prima ora a diminetii, incepind cu 05.00 AM.  Pentru a accesa editia PDF nu trebuie decit sa intrati pe http://e.ziaruldeiasi.ro/ si sa introduceti username-ul si parola furnizate la abonare. Abonamentul la editia DIGITALA rezolva si problema accesului la  acele articole si  stiri care nu sint  disponibile  pe editia online a Ziarului de Iasi.

5 argumente in favoarea editiei DIGITALE

1. Poti efectua cautari - Poti cauta prin toata editia dupa un subiect, eveniment sau cuvinte cheie

2. Este usor de citit - Poti mari, sublinia subiectele interesante si poti tipari articolele preferate si fotografiile

3. Este accesibila de oriunde - Poti citi ziarul la serviciu, acasa sau oriunde ai legatura Internet. Mai mult, poti salva continutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde si oricind.

4. Poate fi arhivata - Poti reveni oricind la o editie mai veche pentru a revedea o stire, o fotografie sau un anunt publicitar

5. Este ecologica - Citind editia DIGITALA a Ziarului de Iasi contribui la un mediu mai curat

NU UITA! Cu un abonament la editia DIGITALA primesti intregul continut al editiei tiparite, la prima ora, oriunde in lume si fara taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

  CUM TE ABONEZI
Plata pentru numarul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la REDACTIE  sau prin BANCA, in unul dintre conturile precizate mai jos. Odata efectuata plata, va rugam sa trimiteti dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro. Datele de autentificare (username si parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea platii. 

GRUPUL DE PRESA MEDIANET SA;  COD FISCAL: RO 13398286

PRET LEI - 13 lei/luna
BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001

PRET EURO - 3,99 euro/luna
BCR IASI - CONT EURO: RO18 RNCB 0175 0336 0531 0003
COD BIC: RNCBROBU

PRET DOLARI - 4,99 dolari/luna
BCR IASI - CONT DOLARI: RO45 RNCB 0175 0336 0531 0002
COD BIC: RNCBROBU

O versiune DEMO a abonamentului la editia DIGITALA este disponibila la adresa: http://e.ziaruldeiasi.ro/

Pentru orice problema legata de abonament, sunati la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu