sâmbătă, 16 iulie 2011

Tupeu fantastic

La nivelul inspectoratului judetean de politie s-a finalizat ancheta in ceea ce ii priveste pe cei doi politisti batausi de la sectia a V-a. Politistii au snopit in bataie un boschetar si au incurajat un prieten sa ii duca acasa cu masina, cu toate ca soferul bause cot la cot cu ei. Imediat dupa incident, cei doi s-au internat in spital. Iar de atunci se imbolnavesc ori de cate ori trebuie sa mearga in fata comisiei de disciplina.

Agentul Sorin Enache este unul dintre cei doi implicati in scandalul petrecut la inceputul lunii aprilie. Atunci a batut cu cruzime un boschetar si i-a promis unui prieten ca il va scoate din belea daca va fi prins baut la volan. Seara nu s-a terminat asa cum isi inchipuiau ei. Au fost trasi pe dreapta si, pentru ca au incercat sa fuga de responsabilitate, opriti cu focuri de arma. Imediat au intrat in concediu medical. La sfarsitul saptamanii trecute insa, agentul Enache s-a intors la sectia a V-a, pregatit de munca.

Parea destul de sanatos. Numai ca in momentul in care a aflat ca trebuie sa se prezinta in fata comisiei de disciplina, ca sa dea explicatii si sa afle care sunt masurile care vor fi luate importiva lui, s-a imbolnavit din nou si s-a internat la Spitalul Militar.

Si colegul sau implicat in scandalul din aprilie se afla inca in concediu medical.

Cuvinte cheie: sorin enache, ipj iasi, concediu medical, sectia V


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu