joi, 14 iulie 2011

Aboneaza-te la editia TIPARITA

Abonamentul este cea mai convenabila optiune pentru a fi informat

Aboneaza-te la editia TIPARITA

Ziarul de Iasi este cel mai important ziar iesean si unul dintre cele mai respectate ziare locale din Romania. Continutul sau reflecta intr-un mod echilibrat realitatea cotidiana incluzind viata politica, afaceri, sport, divertisment etc. Ziarul de Iasi te ajuta sa ramai in contact cu tot ceea ce se intimpla in viata de zi cu zi.

 Daca te abonezi la Ziarul de Iasi primesti GRATUIT, alaturi de ziar  Suplimentul de Cultura - 16 pagini, apare in fiecare simbata, format tabloid, alb-negru.
In plus, in fiecare saptamina, ai sectiunile specializate incluse in corpul ziarului : Ghidul Auto - in fiecare luni; Ghidul pentru Sanatate - in fiecare miercuri; Ghidul Casei - in fiecare joi si Ghid TV - in fiecare vineri.

NOU! Aboneaza-te pe cel putin TREI LUNI si poti publica anunturi de mica publicitate in editia tiparita a Ziarul de Iasi in valoare de 50% din suma platita. Oferta este valabila pentru persoane fizice.

 DE CE SA TE ABONEZI

Economisesti 24 de lei pe luna!
Platesti cu 61% mai putin decit daca l-ai cumpara zilnic de la chiosc, adica economisesti  24 lei pe luna.   Pretul unui abonament - 15 lei/luna

CUM TE ABONEZI

- prin serviciul "La Prima Ora Acasa", sunind la 0232.214.120. Livrarea ziarelor se face acasa, pina la ora 9.00, prin agentii firmei S.C. Curier Publicitar Plus S.R.L.  La costul abonamentului se adauga o taxa modica de distributie, in valoare de 3 lei lunar. Pentru informatii suplimentare suna la 214.120, de luni pina vineri intre 9.00-16.00.
Acest serviciu este diponibil numai pe raza orasului Iasi.

- prin POSTA  
Este suficient sa ceri postasului tau sa te aboneze la Ziarul de Iasi sau sa mergi la cel mai apropiat oficiu postal si sa soliciti un abonament la Ziarul de Iasi. Pentru a primi abonamentul incepind cu prima zi a lunii urmatoare trebuie sa va abonati pina la data de 25 a lunii in curs. La pretul abonamentului se adauga taxele postale.

Inca nu esti convins? Click aici

Pentru firme avem o oferta speciala. Daca esti interesat, click aici

Pentru orice problema legata de abonament,  sunati la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu